Főoldal / Csináld magad / Olcsó karácsonyi ajándékötletek szeretteidnek

Olcsó karácsonyi ajándékötletek szeretteidnek

A karácsonyi ajándékvásárlás nem kell feltétlenül egyet jelentsen az anyagi csőddel. Nem szabad elfeledni, hogy az ünnepnek nem az a lényege, hogy horribilis összegekért vásárolt – sokszor mégis felesleges – tárgyakkal bombázzuk egymást. A szeretet, a figyelmesség ötletes, megfizethető meglepetésekkel is ugyanúgy kimutatható. Sőt, sokszor egy kreatív, esetleg saját kezűleg gyártott ajándék sokkal többet jelent. 

Van néhány ötletünk, hogy mivel lepheted meg családtagjaid, szeretteid! Itt a TOP 3 tippünk!

1. A szüleidnek

Lepd meg szüleid egy fotókollázzsal! 

Mi lehetne szívhez szólóbb, mint egy általad készített kollázs, amelyen a közös képek, közös emlékek láthatóak? Maradandó, pozitív érzelmeket vált ki, és ha ügyesen megcsinálod, még szép is. Mi több, elkészítése hihetetlenül olcsó! Csak ki kell választani a képeket, ki kell nyomtattatni, majd be kell szerezni egy kollázsos képkeretet, behelyezni abba a fotókat, és kész is! Ám, még ettől is olcsóbban és egyszerűbben megúszhatod, ha a fotókidolgozás során az üzletben alapból egy kollázst kérsz! A legtöbb helyen széles méret- és anyagválasztékban készíttethető fotókollázs. 

2. A legjobb barátodnak vagy barátnődnek

Manapság rendkívül divatos élményt ajándékozni, azonban – ahogy lassan már minden – rendszerint ezek is jókora árakért kaphatók. De miért költenél borsos összegeket erre, ha te magad is megszervezheted a programot, sőt akár sokkal jobbat, mint amit vásárolni tudsz. 

Mit szólnál mondjuk egy közös főzőcskézéshez?

Tudod miket szeret, igaz? Miért ne vehetnéd meg előre a kedvenc ételének alapanyagait és készíthetnétek el azt együtt? Csak hívd át magadhoz, de ne mondd el neki, mi a szándékod, hadd lepődjön meg! Ebből érezni fogja, hogy odafigyelsz rá, és még egy újabb közös élménnyel is gazdagodtok!

3. A párodnak

ajándékötletek

Állíts össze szerelmednek egy kuponfüzetet! Furcsán hangzik? Pedig hihetetlenül jó ajándék lehet! 

Készíts egy csekkfüzethez hasonló, színes, kreatív kis füzetet, melynek lapjait töltsd meg élmény-, illetve programleírásokkal, amiket aztán egyfajta „kuponként”, be tud majd váltani. Egy oldalra, egy program, élmény, ajándék kerüljön, hogy azokat külön-külön fel tudja majd használni. 

Konkrétan milyen programokra gondolunk? Jó ötlet lehet például, ha egy mennyei lakomát kérhet tőled, esetleg egy szabadnapot, amit kedve szerint tölthet. De biztosan az is tetszene neki, ha egy nap minden úgy történne, ahogy azt ő szeretné. Sőt, egy kupon, ami azonnali megbocsátást ígér, igazi aduász lehet. 

A „csekkfüzet” lapjait úgy töltsd ki, hogy az élmények a lehető legnagyobb örömet okozzák majd párodnak!

Kellemes karácsonyi hangolódást kívánunk!

ajándékötletek

Nézd meg ezt is!

Epres-áfonyás pite

Epres-áfonyás pite mascarpone krémmel

Az epres-áfonyás pite egy tökéletes nyári desszert, amely friss gyümölcsök zamatos ízével kápráztat el. Ez …