Főoldal / Csináld magad / A legötletesebb anyák napi ajándékok!

A legötletesebb anyák napi ajándékok!

Hagyd az unalmas virág csokrokat és lepd meg anyukádat egy igazán egyedi ajándékkal! Biztosan te is szeretnéd kifejezni anyák napján, hogy mennyire fontos számodra az édesanyád. Ehhez nem kell vagyonokat költened, csak legyél kicsit kreatív és készíts ajándékot saját kézzel. Ezeknek az ajándékoknak mindig nagyobb sikere szokott lenni. Ha kell egy kis segítség, hogy beinduljon a fantáziád, akkor nézd végig a lent összegyűjtött ötleteinket és kezdj hozzá egy egyedi ajándék elkészítéséhez.

Itt az eper szezon! Ajándékozz különleges desszertet, aminek az elkészítéséhez csak bele kell mártogatnod az eper darabokat az olvasztott csokiba. Könnyen el tudod készíteni és ezzel máris saját készítésű ajándékot nyújthatsz át anyukádnak.

m4

Közös ékszer! Vásárolhatsz vagy akár készíthetsz is valamilyen ékszert, amiről mindkettőtöknek eszetekbe fog jutni a másik. Ez kifejezi milyen fontosak vagytok egymásnak.

m3

Ehető virág! Süss néhány virág formájú süteményt anyukádnak, amire akár üzeneteket is írhatsz és egy hasonló kaspóban add át neki. Garantáljuk, hogy olyan virágot egy anyuka sem fog kapni, mint amilyet te ajándékozol majd neki.

m1

Ültess virágot! Válogasd össze anyukád kedvenc virágait és ültesd össze őket! Így máris benne lesz a te kezed munkája és egyedivé válik a kapott ajándék.

m2

Kéznyomos kötény! A nagyi biztosan örülne egy ilyen köténynek. Üljetek össze és minden gyerek, unoka, dédunoka nyomjon egy lenyomatot a kezével.

m5

Saját lekvár! Készíts lekvárt te magad! Ha elkészült, tedd bele egy befőttes üvegbe, amit szuperül feldíszíthetsz. Akár egy személyes üzenetet is írhatsz rá anyukádnak, így tutira el lesz ájulva.

m8

 

Nézd meg ezt is!

5 izgalmas téli dekoráció!

Mi lenne, ha idén valami igazán különleges dekorációval dobnád fel az otthonodat a téli időszakban? …