Főoldal / Ápoltság / Így leszel igényes nő – 5 alapszabály!

Így leszel igényes nő – 5 alapszabály!

Egy háziasszonynak rengeteg dologra oda kell figyelnie és bizony a sok teendő mellett magára jut a legkevesebb ideje. Muszáj azonban néhány alapszabályt betartani, mert nők vagyunk, így az igényességünket kevés idő mellett is meg kell tartani. Bármennyire is nincs időnk saját magunkra, azért a következő szépségápolási szabályokat illik minden hölgynek betartania:

Hajápolás

A rendszeres hajmosás az alapja egy ápolt nő megjelenésének. Ezt elhanyagolni TILOS! A férfiak és mindenki más számára is a leginkább szembetűnő és igénytelenséget sugárzó dolog, ha egy hölgy haja ápolatlan. Még az elfoglalt mindennapok ellenére se feledkezzünk meg a hajápolási rutinról, mert ez a fő szépségápolási szabályok egyike!

haj

Körömápolás

A kéz és a láb körmeire egyaránt fontos figyelmet fordítani. Nem kell feltétlen lakkozni, de ha szeretjük színekkel díszíteni a körmeinket, akkor arra nagyon figyeljünk, hogy a lepattogott köröm rendkívül igénytelen dolog. Ha nincs időnk ezzel foglalkozni és nem tudjuk folyton újra lakkozni, akkor csupán csak arra figyeljünk, hogy legyen meg a megfelelő, egyenletes hosszúság, távolítsuk el a köröm alatti piszkokat és a felesleges bőrdarabkákat. Így természetes, de mégis igényesek lesznek a körmeid.

köröm 0

Lábápolás

Nem foghatod az évszakokra! Igenis télen is ápolnod kell a lábaidat. Ha nem is más kedvéért, de a saját magad igényességéért mindenképp! Most, hogy a szandálok is lassan támadnak pláne meg kell szabadulnod a bőrkeményedésektől és a száraz bőrtől. Ha eddig halogattad, akkor kapd elő a Sana termékeidet és ess neki a lábszépítésnek. Hamarosan egyre több szempárral fognak találkozni a lábaid, azonban egy 5 perces Sana pedi kezelés után, már magabiztosan állhatsz a találkozás elé.

pedi

Szőrtelenítés

Akármennyire a természetesség híve vagy a szőrös testrészek sajnos már nagyon nem igényesek. A szőrtelen testrészek amellett, hogy esztétikusabb látvány nyújtanak, sokkal higiénikusabb mindennapokat biztosítanak. Szabadulj meg a nem kívánt szőrszálaktól és hidd el sokkal jobban fogod érezni magad, ha tudod, hogy a ruha alatt is minden patika.

szőrtelen

Illat

A kellemetlen szagokat senki sem engedheti meg magának! Manapság rengeteg terméket találsz a boltok polcain, melyek segítenek kordában tartani az izzadással járó szagokat. Ha fontos a természetesség számodra, akkor válassz natúr terméket, de mindenképp foglalkozz a problémával és gondoskodj arról, hogy kellemes illatok vegyenek körül.

illat

Nőnek lenni nem könnyű, ezt már tudjuk. Ha nincs kedved ma a hajmosáshoz, szőrtelenítéshez, körömápoláshoz vagy a lábápoláshoz, akkor sem dől össze a világ, de holnap már nincs kifogás! Ne felejtsd el, hogy amellett, hogy anya és feleség vagy, nő is vagy, akinek időt kell szakítania saját magára is, hogy igényes, magabiztos, mosolygós nőként tudjon helytállni a mindennapi teendők és káosz közepette is.

Nézd meg ezt is!

Bőrápolás

Hogyan ápoljuk bőrünk a hideg időkben?

Ahogy beköszönt a hideg időjárás, bőrünknek extra gondoskodásra van szüksége. A hideg, száraz levegő, a …