Főoldal / Házi Praktikák ! / Az igényes nők kötelező szabályai!

Az igényes nők kötelező szabályai!

Egy háziasszonynak rengeteg dologra oda kell figyelnie és bizony a sok teendő mellett magára jut a legkevesebb ideje. Muszáj azonban néhány alapszabályt betartani, mert nők vagyunk, így az igényességünket kevés idő mellett is meg kell tartani. Bármennyire is nincs időnk saját magunkra, azért a következő szépségápolási szabályokat illik minden hölgynek betartania:

Hajápolás

A rendszeres hajmosás az alapja egy ápolt nő megjelenésének. Ezt elhanyagolni TILOS! A férfiak és mindenki más számára is a leginkább szembetűnő és igénytelenséget sugárzó dolog, ha egy hölgy haja ápolatlan. Még az elfoglalt mindennapok ellenére se feledkezzünk meg a hajápolási rutinról, mert ez a fő szépségápolási szabályok egyike!

Körömápolás

A kéz és a láb körmeire egyaránt fontos figyelmet fordítani. Nem kell feltétlen lakkozni, de ha szeretjük színekkel díszíteni a körmeinket, akkor arra nagyon figyeljünk, hogy a lepattogott köröm rendkívül igénytelen dolog. Ha nincs időnk ezzel foglalkozni és nem tudjuk folyton újra lakkozni, akkor csupán csak arra figyeljünk, hogy legyen meg a megfelelő, egyenletes hosszúság, távolítsuk el a köröm alatti piszkokat és a felesleges bőrdarabkákat. Így természetes, de mégis igényesek lesznek a körmeid.

Lábápolás

Nem foghatod az évszakokra! Igenis télen is ápolnod kell a lábaidat. Ha nem is más kedvéért, de a saját magad igényességéért mindenképp! Most, hogy a szandálok is lassan támadnak pláne meg kell szabadulnod a bőrkeményedésektől és a száraz bőrtől. Ha eddig halogattad, akkor kapd elő a Sana termékeidet és ess neki a lábszépítésnek. Hamarosan egyre több szempárral fognak találkozni a lábaid, azonban egy 5 perces Sana pedi kezelés után, már magabiztosan állhatsz a találkozás elé.

Szőrtelenítés

Akármennyire a természetesség híve vagy a szőrös testrészek sajnos már nagyon nem igényesek. A szőrtelen testrészek amellett, hogy esztétikusabb látvány nyújtanak, sokkal higiénikusabb mindennapokat biztosítanak. Szabadulj meg a nem kívánt szőrszálaktól és hidd el sokkal magabiztosabb leszel, ha tudod, hogy a ruha alatt is minden patika.

Illat

A kellemetlen szagokat senki sem engedheti meg magának! Manapság rengeteg terméket találsz a boltok polcain, melyek segítenek kordában tartani az izzadással járó szagokat. Ha fontos a természetesség számodra, akkor válassz natúr terméket, de mindenképp foglalkozz a problémával és gondoskodj arról, hogy kellemes illatok vegyenek körül.

Nőnek lenni nem könnyű, ezt már tudjuk. Ha nincs kedved ma a hajmosáshoz, szőrtelenítéshez, körömápoláshoz vagy a lábápoláshoz, akkor sem dől össze a világ, de holnap már nincs kifogás! Legyél ápolt saját magad és a környezeted kedvéért is, hiszen egy igényes nő, magabiztosabb és sugárzóbb a mindennapokban. Ugye te is ilyen akarsz lenni?!

Nézd meg ezt is!

Bőrápolás

Hogyan ápoljuk bőrünk a hideg időkben?

Ahogy beköszönt a hideg időjárás, bőrünknek extra gondoskodásra van szüksége. A hideg, száraz levegő, a …