Főoldal / Házi Praktikák ! / DIY- ötletes karácsonyi csomagolások

DIY- ötletes karácsonyi csomagolások

A Karácsonyi ajándékok becsomagolása valakinek hatalmas örömforrás, valakinek pedig csak bosszúforrás. Aki az utóbbiak közé sorolja magát, azoknak ott a remek megoldás, az ajándék szatyrok formájában. Aki viszont szeret időt és energiát tölteni a csomagolással, azoknak készültünk néhány szuper ötlettel.

Ha szeretnéd, hogy egyedi és különleges legyen az ajándékod- kívülről is- akkor meríts ötletet a következő fotók segítségével.

Nem kell feltétlen vagyonokat költened a drága csomagolópapírokra, hiszen nézd, milyen szuper ötlet felhasználni az otthon található anyagokat.

koll 1

Használd ki a természet nyújtotta csodás növényeket. Ezek segítségével egyedibb és mutatósabb lesz az átnyújtott csomag.

koll 2

Hasznosítsd újra! Az otthonunk rengeteg olyan nem használt tartozékot rejteget, melyek tökéletes alkotóelemei lesznek az ajándékunk egyedi külső borításának. Lehet ez wc-papír guriga, cipős doboz vagy újságpapír, engedd szabadjára a fantáziádat.

koll 3

Vidám, kreatív és páratlan csomagolás. Egy ötletes és bohókás rajz, ragasztás vagy felirat tréfás pillanatokat okoz majd a fa alatt.koll 4

Férfiaknak! Ezekkel a jópofa ötletekkel feldobhatod a férfiaknak szánt ajándékokat. Stílusos, különleges és egyedi.koll 5

Nézd meg ezt is!

muffin

Mesebeli karácsonyi muffin

Ünnepi varázslat és mennyei ízek várnak rád ebben a mesebeli karácsonyi muffin receptben! Ha szeretnéd …