Főoldal / Ápoltság / Látványos Szilveszteri frizurák, amitől ragyogni fogsz az év utolsó napján

Látványos Szilveszteri frizurák, amitől ragyogni fogsz az év utolsó napján

Vészesen közeledik az év utolsó napja, amikor végleg elbúcsúztatjuk a 2016-os évet. Ezen az estén minden nő ragyogni szeretne. A haj, a smink, a ruha, mind fontos kellékek, hogy gyönyörűnek és varázslatosnak érezze magát minden hölgy.

Szeretnénk egy kis segítséget adni az ünnepi készülődéshez és mutatunk néhány nagyon mutatós és figyelemfelkeltő hajkölteményt nektek. Frizura készítésre fel!

Nem tudod eldönteni, hogy felkösd vagy leengedd? Akkor ne dönts! Válassz a következő félig leengedett hajak közül.

haj-koll-felig-lent
Ha szeretnél igazán elegáns és csinos lenni, akkor mindenképp egy kontyra essen a választás. Nézd csak, milyen sokféle módon lehet már variálni!

haj kollkonty

A fonások most hatalmas divatot teremtettek a hajformázásban. Rengeteg módon variálhatjuk, akár a hajszálak közé csempészve vagy kontyot készítve belőle. Csak a képzelet szabhat határt a különféle fonások elkészítésének. Íme néhány ötlet!

haj-koll-fonas

 

Őrült, szexi és vadóc frizura. Szilveszterkor mindent lehet! Nyugodtan díszítsd fel a hajadat különféle csillogó kiegészítőkkel. Vadulj a hullámokkal és tombold végig az év utolsó estéjét.

woman-makeup

Válassz ki egy mutatós frizurát, amivel mindenkit elkápráztatsz és készítsd el otthon, akár te magad. Esetleg kérj baráti segítséget, hiszen egy ilyen közös készülődés rendkívül szórakoztató pillanatokat tud okozni. Szerezz be egy szuper hajformázót, amivel egész estén át tökéletesen fog állni az elkészített hajkorona. A Stylish termékei például kiváló tartást biztosítanak. Göndöríts, vasalj, fonj, tűzz- engedd szabadjára a fantáziádat!

Nézd meg ezt is!

Így készíts alulról fonott kontyot! VIDEÓ!

Te is szeretsz frizurákat készíteni akár magadnak, akár másoknak? Ha szívesen bíbelődsz a hajkészítéssel és …