Főoldal / Ápoltság / Ez sokkal cikibb a strandon, mint a túlsúly!

Ez sokkal cikibb a strandon, mint a túlsúly!

Azt gondolod, hogy azért mert van rajtad pár plusz kiló, már ciki fürdőruhát húzni és strandra menni?! Ugyan ki tökéletes?! Sokkal súlyosabb dolgok is szemet szúrhatnak a strandon, amik sokkal cikisebbek, mint néhány felszaladt plusz kiló. Akad néhány tényező, amiről jobb, ha nem feledkezel meg, mielőtt vízpart felé veszed az irányt és fürdőruhára vetkőzöl mások előtt.

Mire gondolunk?

Ha megfeledkezel a szőrtelenítésről! Manapság ugyanis nem túl divatos a nyári bunda. Egy 5 perces borotválkozásra neked is van időd. Hidd el jobban fogod érezni magad, ha sima lábakkal napozol a parton.

A gombás köröm szemet fog szúrni! Ha számodra is szembetűnő, hogy gond van a körmeiddel, akkor kezd el mihamarabb kezelni a megfelelő termékekkel, hiszen 5 perc alatt nem fog eltűnni ez a probléma. Ha túl későn eszméltél fel a fertőzésre, akkor körömlakkal is el tudod fedni a váratlan problémát, hogy ne kelljen folyton a homokba dugnod a lábadat. De ez csak tűzoltás, strandolás utána se feledkezz meg róla, sürgősen kezeld!

A kirepedezett sarok vérciki! Lehet, hogy nem olyan feltűnő egy kirepedezett sarok, mint a látványosabb súlyfelesleg, de hidd el, hogy sokkal kellemetlenebb, ha észre veszi valaki. Ugyanis az, aki ennyire nem foglalkozik a megjelenésével, nagyon negatív képet fest magáról az emberek szemében. Legyél igényes magadra és a külsődre, egy napi pár perces krémezéssel ez egy gyorsan megelőzhető probléma.

sana strand

Nézd meg ezt is!

Meggyleves

Frissítő nyári finomság: Az isteni meggyleves

A meggyleves egy klasszikus nyári fogás, melynek kellemesen savanykás íze és frissítő jellege igazán jól …