Főoldal / Ápoltság / A te kezed is folyton száraz?
Beautiful woman hands - focus on foreground - selective focus

A te kezed is folyton száraz?

Ha másból sem áll az életed, mint az állandó takarítás, akkor valószínűleg észrevetted már, hogy mennyire megviseli a kezedet a folytonos suvickolás. Persze szeretnénk hátra dőlni és bársonyos kézzel nyomkodni a tv távirányítót, de sajnos nem erről szól egy háziasszony mindennapja. A takarítás az életünk része, így nem tudjuk kikerülni, de arra viszont több figyelmet fordíthatunk, hogy kevésbé száradjon ki a kezünk. Tudunk egy krémet, ami segít megelőzni a kéz és a körömágy bőrének túlzott kiszáradását.

Ápoljuk a bőrünket Bradocare kézápoló krémmel!

Hogy miért? Ezt a terméket kifejezetten olyan felhasználóknak szánják, akiknek intenzív használatban van a keze. Ha te is sokat dolgozol, takarítasz, rendszeresen vízzel érintkezel, sűrűn mosol kezet, akkor neked is be kell szerezned ezt a kézkrémet.

A kamillában megtalálható nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású bisabolol hatóanyagot és E-vitamint tartalmaz, B5 provitamin tartalma pedig segíti a bőr regenerálódását.

A magas glicerin tartalom jó hidratáló hatást biztosít. Ráadásul a felhasznált bőrbarát anyagoknak köszönhetően érzékeny bőrűek is használhatják. Ez a kellemes illatú krém gyorsan felszívódik és segít visszanyerni bőröd selymességét úgy, hogy közben nem érzed zsíros, ragadósnak a kezeidet.

Arról már nem is beszélve, hogy a száraz, hideg időben sokkal jobban kiszárad a kezed. Még ha a többi évszakban nincs is ilyen gondod, télen biztos te is gyakrabban kenegeted a kézfejedet. Sokaknál egészen extrém szárazság is fellép, ami akár fájdalommal is járhat. Talán te is tapasztaltál már ilyet. Ha igen, tudod, hogy ez borzasztó kellemetlen érzés, és emellett nem túl szép látvány. De mit tehetünk ez ellen? Épp most árultuk el! 😉

Keresd a Bradocare kézkrémet az Euro Family boltokban!

Segít megelőzni a kéz és a körömágy bőrének túlzott kiszáradását.

Nézd meg ezt is!

Narancsbőr csökkentése

Hogyan tüntesd el végleg a narancsbőrt?

A cellulit egy gyakori jelenség, amely a bőrnek azon területein alakul ki, ahol zsírlerakódások vannak …