Főoldal / Házi Praktikák ! / 5 izgalmas téli dekoráció!

5 izgalmas téli dekoráció!

Mi lenne, ha idén valami igazán különleges dekorációval dobnád fel az otthonodat a téli időszakban? Felejtsd el a tavalyi díszeket, amiket már valld be, hogy évek óta használsz. Ma már olyan ötletes megoldásokat találunk a lakásunk dekorálására, hogy a régi díszek már idejétmúlt daraboknak tűnnek.

És most nem a méregdrága, új holmikra gondolunk, hanem olyan ötleteket szeretnénk mutatni nektek, amik költséghatékonyan, akár saját kézzel is elkészíthetőek. Mutatós, varázslatos és hangulatosabb lesz tőlük minden otthon.

Lássuk ezeket a szuper ötleteket:

Az adventi időszakban egy ilyen látványos és jópofa létra nagyon fel fogja dobni a szobát. Akár a zsákokat is elkészítheted te magad. Egy jó kis családi programot tudsz csinálni abból, hogy összeállítjátok ezt a dekorációt.

tél 4

Ahogy láthatjátok,  a következő díszünkre sem kell sokat költenetek. Elég, ha előveszitek a nem használt kancsókat és néhány toboz illetve fenyőág segítségével a lépcsőfokok is életre fognak kelni.

téli4

Véletlenül se dobd ki a nem használt pulóvered! Nézd csak, micsoda melegséget áraszt, ahogy a gyertyákat ezekkel a kötött holmikkal öltöztették fel.

téli

Az plafonról lelógatott téli motívumok: gömbök, hópelyhek, kristályok az egész szobát egy csodálatos téli miliővel veszik körbe.

tél 5

Ennél izgalmasabb adventi koszorút el sem tudok képzelni. Egyből felcsigázott, ahogy megláttam, hiszen alig kell hozzá valami, mégis annyira dekoratív és egyedi, hogy nálunk idén biztosan ilyen lesz az adventi “koszorú”

tél 3

Valósítsd meg bátran bármelyik ötletet te is, és oszd meg velünk a facebook oldalunkon, mert imádjuk látni, ahogy kreatív háziasszonyaink ügyeskednek. 🙂

Nézd meg ezt is!

muffin

Mesebeli karácsonyi muffin

Ünnepi varázslat és mennyei ízek várnak rád ebben a mesebeli karácsonyi muffin receptben! Ha szeretnéd …