Főoldal / Házi Praktikák ! / Tiszta autó – ezekre van szükséged!

Tiszta autó – ezekre van szükséged!

Gondoljunk csak bele, hogy amikor meglátunk első alkalommal egy koszos autót, nem tudjuk azt mondani, hogy a tulajdonosa biztos rendszerető, a dolgaira ügyelő személyiség. A mocskos autó bizony igénytelen gazdára utal! Ugye nem szeretnél másokban ilyen benyomást kelteni?

Nem kell mindig autótisztítóba járnod, ha pár praktikus dolgot magadnál tartasz , amivel percek alatt újra rendet teremthetsz az autódban.

  • Illatosító

A friss illat nemcsak a lakásunkban, de az autónknak is kellemes harmóniát kölcsönöz. Rengeteg fajta illat közül választhatunk már. Vehetünk a régi megszokott fenyőfa alakú illatosítót, aromaolajat vagy gél állagú nőies, férfias, virág illatú szagtalanítót is. Amennyiben dohányzunk is autónkban, mindenféleképpen szerezzünk be egy szimpatikus terméket.

  • Kárpittisztító spray

Sokszor csak a pornak köszönhetően is, de elveszíti tisztaságát a kárpit. Ha nem is minden héten, de havonta egyszer tisztítsuk meg a szöveteket az autóban is, hiszen nemcsak tisztább, de illatosabb is lesz a kárpittisztító segítségével. Hidd el, sokkal jobb érzés lesz beülni a kocsiba.

  • Fertőtlenítő spray

Mit ér a szépen kiporszívózott gépjármű, ha a por vastagon rátelepszik a műszerfalra. Ennek elkerülése érdekében használhatunk fertőtlenítő spray-t, melyek rengeteg más felületen is használhatóak a gépjárműben. Pár fújás és elárasztja az illat a belső teret, ráadásul a portól és kosztól is megszabadulsz.

  • Fertőtlenítő kendő

A kormányt, a sebváltót nem mindig tiszta kézzel fogjuk meg, így ezeken a baktériumok gyorsan elterjednek. Ilyenkor egy Brado Club kendővel gyorsan fertőtleníthetjük ezeket a felületeket. Ráadásul, ha kiömlik valamilyen folyadékot a kocsiba, azt is gyorsan felitathatjuk vele.

 

f

 

 

 

Nézd meg ezt is!

Nagytakarítás

Nyári nagytakarítás – Több idő magadra, kevesebb házimunkára!

A nyári hónapokban mindenki szeretné kiélvezni a napfényt és a szabadtéri tevékenységeket. Azonban ott a …