Főoldal / Folttisztítas / Trükkök, hogy illatos maradjon a ruha a szekrényben!

Trükkök, hogy illatos maradjon a ruha a szekrényben!

Biztos te is bosszankodtál már azon, hogy a szekrényből kivett ruháid nem illatoznak, holott nemrég mostad ki őket. Ráadásul az még dühítőbb, amikor a szekrényben kiűzhetetlen dohos vagy egyéb kellemetlen szagok uralkodnak, amik a frissen mosott ruháidba is beleivódnak.

Amikor reggel felöltözünk és útnak indulunk azt szeretnénk érezni, hogy frissek és üdék vagyunk, úgyhogy tennünk kell a fenti probléma ellen! Érjük el, hogy ruháink minél tovább illatozzanak, varázsoljuk illatossá a szekrényünket!

De mégis hogyan? Mi utána jártunk és összegyűjtöttük a legpraktikusabb megoldásokat!

Ha úgy érzed valóban kiűzhetetlen a dohos szag, akkor tegyél a szekrénybe újságpapírt, szórj alá száraz virágokat, esetleg levendulát és így tedd be a ruhákat.

A kávéról már biztos te is hallottad, hogy semlegesíti a kellemetlen szagokat. Lógass fel egy kávészemekkel teli kis zsákot a szekrénybe és meglátod milyen hatásosan tűnnek el a nem kívánt szagok.

praktikus 1

Párosíts össze illatokat, készíts illatpárnákat. A levendula-citromfű illetve a kamillavirág-zsálya szuper kombót alkotnak.

praktikus 2

A szekrényben fellógatott teafilterek is sokat segítenek nemcsak a szagok semlegesítésében, hanem a ruhák illatosításában is.

praktikus 3

Ha speciális terméket keresel, akkor pedig válaszd a General Fresh Arola szekrényillatosítót, hiszen ilyen intenzív levendula illatot még a frissen szárított levendulákkal sem érhetsz el. Ráadásul a molyok ellen is nagyon hatásos!

Szekrényillatosító

 

Nézd meg ezt is!

Az illatok befolyásolják hangulatunkat.

Tudd meg, hogy melyik illat hogyan hat a hangulatodra?

Az emberi érzékeknek hihetetlen hatása van a mindennapi életünkre. Az illatok különösen erős hatást gyakorolnak …