Főoldal / Ápoltság / Új kézfertőtlenítő gél, amit a gyerekek is imádni fognak

Új kézfertőtlenítő gél, amit a gyerekek is imádni fognak

A kicsi, tubusos kézfertőtlenítők az egyik legnagyszerűbb termékek a kezünket megtámadó kórokozók ellen. A kézmosást nem mindenhol tudjuk megoldani, de a baktériumok ezzel ellentétben mindenhol ott vannak, ezért is jó, ha nálunk van egy olyan szer, ami higiéniát biztosít a kezünknek.

Gyerekekkel még nehezebb, mert ők mindent megfognak, aztán a szájukhoz nyúlnak, amivel rengeteg kórokozót juttatnak a szervezetükbe.

Ez az aprócska termék, a kézfertőtlenítő gél, egy remek készítmény, amit bárhová magunkkal vihetünk és így akármikor fertőtleníthetünk. Javasoljuk, hogy mindig legyen mindenkinél egy fertőtlenítő gél, hiszen a táskában könnyen elfér.

Ami jó hír, hogy a Fruisse termékcsalád legújabb terméke is egy hasonló Antibakteriális gél. Amiben mégis más, mint az eddigi fertőtlenítő gélek, az az, hogy a  Fruisse gélek termékpalettája a legszélesebb. Rengeteg illat kapható belőle, melyek rendkívül hosszantartó illatot biztosítanak a kezünknek. Garantáltan mindenki talál egy kedvenc variációt, amit szívesen alkalmaz a bőrén, akár naponta többször is.

Praktikus mérete kisebb, mint az eddig megszokott nagyság, így a gyerekek kezében is könnyen elfér és ügyesebben tudják használni.

Színes, vidám, gyümölcsös illatok, amik már a polcokon is szemet szúrnak a megjelenésükkel. A csemetéknek is biztosan tetszeni fog, hiszen mindenki szereti a finom, kellemes illatokat. Ha az eddig használt gélek illatát nem szerette, akkor most hagyd, hogy ő válassza ki, hogy melyik lesz a kedvence.

Te melyiket választanád? Kókusz vagy cseresznye, vanília vagy inkább tropical illat? Ezeken kívül is még bőven akad választék. Keressétek a termékeket és válasszátok ki, hogy melyik nyerte el leginkább a tetszéseteket.

Nézd meg ezt is!

Kézmosás a bradolif fertőtlenítő folyékony szappanal.

Hogyan válasszunk megfelelő fertőtlenítő folyékony szappant?

Az egészségünk védelme és a kórokozók elleni hatékony védekezés érdekében a megfelelő fertőtlenítő folyékony szappan …