Egy-két hét és elindul a hatalmas ünnepi készülődés. Egy háziasszony számára a legnagyobb kihívás az ünnepi menü összeállítása. Felkészültél rá? Tudod már mit fogsz sütni, főzni?
Ha a fogásokat már összeraktad, akkor ne várj az utolsó pillanatig az elkészítésükkel. Persze van olyan étel, ami csak frissen finom, de például a töltött káposztáról mindenki tudja, hogy felmelegítve is finom. 🙂
Sőt, néhány ételnek direkt jót tesz, ha hagyjuk állni pár napot. A süteményeknek is jobban összeér az íze, ha néhány napot áll a tálalás előtt. Ezért javasoljuk, hogy nézd át a menüdet és gondold végig, hogy melyik ételeket tudnád hamarabb is elkészíteni.
Több szempontból is megkönnyíti az életedet, ha mondjuk egy héttel az Ünnepek előtt nekiállsz a sütés, főzésnek:
- Egyrészt időt spórolsz meg magadnak.
- Kevésbé leszel stresszes
- Nem készíted ki a sütődet.
- Ha időközben be kell még szerezned valamit a főzéshez, megteheted, mert nem lesznek zárva a boltok.
- Kisebb az esélye annak, hogy kapkodás közben elrontasz valamit.
De még ha időben is elkezded a főzőcskézést, akkor is szükséged lesz egy Brado Club zsíroldóra, ami segít megszabadulni a sütőre ráragadt, ráégett ételmaradékoktól és a nehezen tisztítható zsíros szennyeződésektől. Ez a szer olyan erős, hogy pillanatok alatt megtisztítja a főzés után összepiszkolódott főző lapokat és edényeket is. Ha már azon vagyunk, hogy időt spóroljunk meg az Ünnepek előtt, akkor te sem akarsz még órákat eltölteni a suvickolással, igaz?
A Brado Club zsíroldót keresd a Goods Market boltokban.