Főoldal / Házi Praktikák ! / Villámgyors nagytakarítás az ünnepek után – így csináld!

Villámgyors nagytakarítás az ünnepek után – így csináld!

Sokszor bele sem gondolunk, hogy az ünnepek alatti jövés-menés mennyi baktériumot generál otthonunkban. Érdemes az új évet egy alapos takarítással kezdeni, hogy garantáltan megszabaduljunk minden láthatatlan kórokozótól. Kezdjük az évet egy makulátlan lakásban, essünk neki a takarításnak és kerüljük el az esetleges fertőzéseket.

Ha nincs időd a tüzetes takarításra, akkor adunk néhány tippet egy villámgyors fertőtlenítésre.

Létezik egy szuper csodaszer, amivel egy szempillantás alatt csodát tehetsz az otthonoddal. Ez a Brado Club Fertőtlenítő Spray, ami amellett, hogy eltünteti a kellemetlen szagokat, tisztít és fertőtlenít és mindezt egy fújással. Szinte minden felületen alkalmazhatod: fürdő, konyha, lakótér. Az ajtó kilincseket is pillanatok alatt megtisztíthatod. Minden elfoglalt háziasszony háztartásában ott a helye!

olaj

Az illemhely kitakarítása rendkívül fontos, így ha nincs időd egy átfogó takarításra, akkor vedd igénybe a Brado Club WC-olaj segítségét. Ez az olaj ugyanis villámgyorsan gondoskodik a baktériumok eltüntetéséről és ez még nem minden. A fertőtlenítés mellett hosszantartó illatot varázsol a helyiségbe, melyet nem csak percekig, hanem napokig fogsz érezni az illemhelyre lépve.

Ha azt szeretnéd, hogy az otthonod minden pontja hasonlóan illatozó legyen, akkor még egy fantasztikus termékre felhívnánk a figyelmedet. A Brado Club textilfrissítő spray alkalmazásával pár perc alatt üde és friss lesz minden függöny és kárpit az otthonodban. A dohányzás, sütés-főzés, esetleg háziállatok okozta kellemetlen szagoknak pár perc alatt véget vethetsz. Több változatban kapható, minden illat nagyon kellemes, keresd meg a boltokban és válaszd ki, hogy neked melyik nyerte el a tetszésedet.

Ezek a termékek valóban szuper hasznosak és egy praktikus háziasszony háztartásába valóak. Meggyorsítják a folyamatokat, segítenek a takarításban és a tisztaság megtartásában. Az otthonod pedig ettől kezdve mindig illatos marad.

Nézd meg ezt is!

Az illatok befolyásolják hangulatunkat.

Tudd meg, hogy melyik illat hogyan hat a hangulatodra?

Az emberi érzékeknek hihetetlen hatása van a mindennapi életünkre. Az illatok különösen erős hatást gyakorolnak …