Főoldal / Házi Praktikák ! / Ilyen hatással lesz rád a Feng Shui lakberendezés!

Ilyen hatással lesz rád a Feng Shui lakberendezés!

A feng shui lakberendezés nagyon sok ember életét megváltoztatta már. Ha úgy érzed, hogy szükséged lenne a feltöltődésre, mert folyton fáradt és kedvtelen vagy, lehet, hogy az is segít, ha változtatsz az otthonodon a feng shui szerint. Adunk néhány tippet, ami segítségedre lehet abban, hogy pozitív energiák vegyenek körül és boldogabb legyen az életed.

Szabadulj meg a törött tárgyaktól

Vigyázz, mert a törött, sérült tárgyak negatív energiát vonzanak. Elűzik a szerencsét és a pénzt és hibákat vonzanak az életedbe. Száműzd őket az életedből, hogy tökéletes, hibátlan dolgokat vonzz magad köré.

Ne érje napfény az ágyat

Ha közvetlenül az ágyra érkezik a napfény, az túlzott energiával töltheti fel a pihenésre szánt tárgyat. Próbáld árnyékosabb részre helyezni az ágyat, hogy nyugodt, pihentető legyen az alvás.

Ne hagyd, hogy elcsöpögjön a pénz

A csöpögő csap nem csak idegőrlő, de hozzájárul ahhoz, hogy a vízzel együtt az anyagi javak is kifolynak majd a kezeid közül. Minél hamarabb javíttasd meg a problémát, hogy ne tudjon elcsöpögni a pénz az otthonodból.

Használd a színeket

A tűz színei magabiztosságot adnak, a föld színei segítenek a családalapításban, a víz színei megértőbbé tesznek.

Vonzd be a szerelmet

Mindenképp legyen az otthonodban rózsaszín, akár több ponton is, hiszen ez a szín vonzza a szerelmet és segíti a házasságot. Viselj ezüst ékszereket! Legyenek párban a dekorációs elemek.

Több pénz egy kis trükkel

Ha csillogó tárgyakkal és drága holmikkal, ereklyékkel díszíted fel az otthonodat, akkor az nagyban segíti majd, hogy hasonlóan értékes dolgokat vonzz magadhoz. Akár egy aranyhal is sokat segíthet ez ügyben.

Mindezek mellett törekedj mindig a harmóniára, az összhangra, tarts mindig rendet az otthonodban és meglátod ezek mind hatással lesznek az általános közérzetedre és a pozitívabb életszemléletedre. Nem is gondolnád, hogy ezek az apró dolgok, milyen nagy változást eredményeznek majd.

Nézd meg ezt is!

5 izgalmas téli dekoráció!

Mi lenne, ha idén valami igazán különleges dekorációval dobnád fel az otthonodat a téli időszakban? …