Főoldal / Házi Praktikák ! / Kapd el a takarítás ritmusát és egy kis édesség is dukál mellé

Kapd el a takarítás ritmusát és egy kis édesség is dukál mellé

Hölgyeim, tegyük a szívünkre a kezünket és valljuk be, hogy nem mindig van kedvünk és energiánk a takarításhoz. A házimunkák persze sokszor jelentenek egyfajta relax állapotot nekünk, hiszen rend a lelke mindennek és naná, hogy ettől mi is sokkal jobban érezzük magunkat. De egy hosszú munkanap után vagy a nagy melegben azért erre nem mindig vágyunk, nem igaz?

Össze is szedtünk néhány vicces tippet és hangulatképet, 

amivel könnyebbé és jobb hangulatúvá teheted te is 

a kötelező házimunkát.

Figyelem, nevetésre felkészülni!

 • Ördögi kör
  Biztosan te is érezted meg tapasztaltad már, hogy mikor végzel az egyik helyiséggel akkor veszed észre, hogy minden koszt behordtál oda a még nem tiszta szobából. Ennél már csak az a jobb, amikor felteszed a lábad, hogy felszáradjon a felmosás, de a férjed, a gyerek vagy a kutya akkor trappol keresztül az egész lakáson. Ilyenkor pontosan úgy nézünk ki, mint a lábas, ami felrobbant, benne a felforrt kajával.

 

 • Érezd a ritmust
  Amikor nagyon szenvedsz azzal, hogy végre rávedd magad a takarításra, jó trükk, ha bekapcsolod a kedvenc, bulis playlist-edet és feldobod nemcsak a hangulatodat, hanem a takarítást is. Ezzel tuti, hogy jobb kedvű lesz az egész, sőt, még az is jót fog mulatni, aki végignézi, ahogy a legújabb pop slágerre riszálva porszívózol.

 

 • Por, por és por
  Ha mindenhol, minden bútoron ott marad az ujjlenyomatod, akkor bizony nemcsak a rendőrök tudnak majd így azonosítani, hanem ideje takarítani. Ilyenkor mi magunk is úgy működünk, mint egy automata porszívó, hiszen ha lefújod a port a koszos felületről, máris könnyebb dolgod lesz. 

 

 • Itt a vége, fuss el vége
  Ha végre túl vagy rajta, nem baj, ha kicsit megünnepled magad. Egy győzedelmi dal ilyenkor is kijár neked, sőt, ilyenkor kell rárepülni a nassolni-valóra. Az édesség mellé akár egy romantikus vígjátékot is betehetsz, és élvezd a megérdemelt pihenést a csodálatos rend és tisztaság között.

Könnyíti a takarítást és a a hangulatod is jobb lesz, mert gyorsabban végzel, 

ha General Fresh Blue Force WC kockát használsz.

Nézd meg ezt is!

Így kezeld a kellemetlen lábizzadást!

Míg télen a zárt, nehezen szellőző cipők, úgy nyáron a meleg idő és a nyitott …