Főoldal / Programok / A legvarázslatosabb karácsonyi vásárok itthon!

A legvarázslatosabb karácsonyi vásárok itthon!

A legjobb módja annak, ha Karácsonyra akarunk hangolódni, ha ellátogatunk egy mesés ünnepi vásárra. Szerencsére már egyre több ilyen hangulatos vásárt találunk itthon is, nem kell ez miatt külföldre utazni.

Összeszedtük a legszebb, legcsillogóbb, legvarázslatosabb vásárokat, ahová érdemes mindenkinek ellátogatnia:

Vörösmarty tér

Adventi hangulatba öltözött a budapesti Vörösmarty tér. Kézműves gasztronómiai- és iparművészeti termékek, valamint ünnepi műsorok várják a látogatókat.

vorosmarty_ter

 

 

 

 

 

 

 

 

Pécs

A Pécsi Adventi Kézműves és Mesevásár a Széchenyi téren került megrendezésre. Zenei eladások, forralt bor, fényfestés és épületvetítést adják az idei év ünnepi hangulatát.

vasar_pecs

Győr

Változatos programokkal és meglepetésekkel várja az érdeklődőket az adventi vásár Győrben. Felállították mindannyiunk karácsonyfáját és ott van a téren a Betlehem és a rénszarvasszán a gyerekek nagy örömére.

vasar_gyor

Gödöllő

A Gödöllői Királyi Kastély december végéig családi programokkal, koncertekkel és gyerekeknek szóló előadásokkal vár mindenkit. A kézműves-foglalkoztatóban kipróbálhatjuk ajándéktárgyak és karácsonyi díszek saját kezűleg való elkészítését.

vasar_godollo

Eger

Egerben a Dobó tér ad otthont az adventi vásárnak. Kézműves termékeket, édességeket, puncsot és forralt bort vásárolhatunk a faházakban, de ünnepi programokból sincs hiány.

vasar_eger

Még van idő kiélvezni ezeket a szuper vásárokat, akár több várost is látogassatok meg, ha van rá lehetőségetek és élvezzétek ki a tél legvarázslatosabb heteit. Egy bögre forralt bor, egy kis kürtös kalács és mindezek mellé egy kis karácsonyi hangulatú koncert fokozzák a várakozás örömét. Ne a negatív dolgokat lássátok a karácsonyban, hanem azt a gyönyörű varázslatosságot, ami összehozza a családot és barátokat!

Nézd meg ezt is!

muffin

Mesebeli karácsonyi muffin

Ünnepi varázslat és mennyei ízek várnak rád ebben a mesebeli karácsonyi muffin receptben! Ha szeretnéd …