Főoldal / Programok / Az 5 leggyönyörűbb erdő, amit ősszel látni kell!

Az 5 leggyönyörűbb erdő, amit ősszel látni kell!

Ha te is szeretsz kirándulni, akkor itt az ideje megtervezni az őszi túrázás következő célpontját. Hiszen egy szalonnasütés a kertben nem az igazi! Egy hangulatos fákkal teli erdőben, csobogó patakkal a háttérben lesz igazán élménnyel teli a sütögetés!

Mi most mutatunk néhány csodaszép erdőt, amit legalább egyszer minden barangolni vágyónak látnia kell és ahol ideális lesz megejteni azt a bizonyos szalonnasütést 🙂

1. Cuha-völgyi erdő

Győrtől alig 40 kilométerre található a Magas-Bakony legszebb kirándulóhelye, melyen kiépített tanösvényeken át haladhatunk végig.

c2

2. Szalajka-völgyi erdőség

Az ország egyik legjobban kialakított kirándulóhelye. A Bükkben található erdőség csodaszép látványt nyújt, legszebb látványossága a Fátyol-vízesés.

szalajka

3. Mecseki parkerdő

A pécsiek rendkívül kedvelt kirándulóhelye. Az Éger-völgyben egy mesés kis patak és egy mesterségesen kialakított tavacska is kedvez a kirándulóknak.

mecsek

4. Pilisi parkerdő

A fővárosiak számára a legideálisabb célpont, ahol rengeteg az olyan bámulatba ejtő látnivaló, mint a Normafa, Dobogókő, a Holdvilág-árok vagy a Kárpát-forrás.

pilis

5. Ámos-hegyi pihenőerdő

Az Eplény melletti Malom-völgyben és környékén található kirándulóerdő. A túrapálya kifejezetten a kikapcsolódni vágyó fiatalok, családok, de az idősebb korosztály számára is kiváló, nem igényel komolyabb erőfeszítést. A kilátóra felmászni kötelező!

ámos

A hétvégén induljatok neki egy felejthetetlen barangolásnak, de ne felejtsetek el becsomagolni mindent, amire szükség lehet! A legfontosabbak: időjárásnak megfelelő öltözék, túrázásra alkalmas cipő, szendvics, innivaló, sebtapasz, papírzsepi, kézfertőtlenítő kendő, szúnyogirtó, feltöltött telefon 😉

braado

 

Nézd meg ezt is!

Szuper családi nap.

Praktikus tippek a sikeres évkezdéshez

Az új év kezdetével mindannyian tele vagyunk reményekkel és tervekkel. Azonban, ha családról van szó, …