Főoldal / Házi Praktikák ! / Ezeket a ruhákat viseld, ha követni szeretnéd a 2022-es őszi trendet
őszi

Ezeket a ruhákat viseld, ha követni szeretnéd a 2022-es őszi trendet

Minden évszakban újabbnál újabb trendek, stílusirányzatok köszöntenek be a divatvilágba. Természetesen vannak olyan örök darabok is, amik mindig visszatérnek, mint például a farmer vagy az olyan megunhatatlan színek, mint a fehér vagy a fekete. De persze nem állhat a ruhatárunk csupán ezekből a klasszikusokból, így nem árt utánanézni, hogy idén ősszel milyen ruhákkal érdemes bővíteni a gardróbot!

őszi

Összeszedtük a 2022-es őszi divatheteken kiszúrt top trendeket. Próbáld meg nem megvásárolni egyből a teljes listát!

Fűzős övek a karcsúbb alakért

A fűzős övek újra hódítanak! Ez a derékszorító kiegészítő számos öltözékkel jól működik. Idén sokszor láthatjuk kötött ruhadarabokkal, ingekkel vagy zakókkal kombinálva. A homokóra alakot tökéletesen hangsúlyozza. 

Ha egy ilyen feltűnő darab az öltözéked része, nincs szükség az extra kiegészítőkre, nyakláncokra, fülbevalókra.

Ikonikus cowgirl-kalapok

Ahogy a cowboycsizmák népszerűvé váltak, úgy a hozzájuk passzoló kalapok is. Ez a sokoldalú kiegészítő remekül mutat, ha egy egyszerű szetthez veszed fel. Próbáld ki szabott ingekkel, bőrdzsekikkel vagy túlméretezett blézerekkel. 

Helló, zöld!

A szezon egyik meghatározó színe a zöld, játsszon az lime vagy smaragd árnyalatban. A fekete és a barna jól passzol hozzá, de az arannyal és az ezüsttel sem lehet mellélőni. 

Szerezz be egy zöld blézert, ruhát vagy egy trendi szoknyát. 

A nadrágkosztüm újra hódít!

Akár a szokásos munkahelyi öltözékedet szeretnéd feldobni, akár a hétvégi kikapcsolódást, válassz egy színes nadrágkosztümöt, hogy feldobd a napod. Ezek a divatos szettek merészek és izgalmasak, élénk árnyalatokban pedig igazán trendik. 

A legnépszerűbbek közé tartozik a narancssárga, a rózsaszín és a piros szett. Ezeket általában fekete vagy fehér színű topokkal és pólókkal érdemes kombinálni, a hozzá illő letisztult táskákkal.

Te melyik ruhadarabbal bővítenéd gardróbod?

Nézd meg ezt is!

Arcápolás

5 étel, ami csodát művel a bőröddel

Az egészséges étkezésnek számtalan előnye van, ezek közül pedig az egyik legkiemelkedőbb az, hogy hatással …