Főoldal / Ápoltság / 5 nyári divatbaki, amit még mindig túl sokan elkövetnek!

5 nyári divatbaki, amit még mindig túl sokan elkövetnek!

Azt hihetnénk, hogy ezektől a divatbakiktól annyian és annyi helyen óvtak, hogy a többség már nem követi el őket. Az utcakép azonban sajnos nem ezt tükrözi. Ezért elmondjuk újra, mert nem lehet elégszer…

Fehér ruha, fekete fehérnemű

A fehér színű, nyári ruhadarabokat igazán kiábrándító látvánnyá teszi, ha alattuk viselt melltartód vagy bugyid fekete. Ne feledd, egy stílusos nő nem teszi közszemlére sem melltartóját sem a bugyiját, ezért az lenne a legjobb, ha semmilyen ruha alatt nem látszana át egyik sem. A testszínű változatokkal elkerülhetsz minden ilyenfajta divatbakit.

n1

Pánt nélküli ruhához pántos melltartó

Ha pánt nélküli ruhát vagy felsőt hordasz, részesítsd előnyben a pánt nélküli melltartót! Amennyiben az a mellméreted miatt nem elég, az azt jelenti, hogy bizony a pánt nélküli holmik sem előnyösek. Persze volt ez rosszabb is: amikor a szilikonpántos, cellux ragasztószalag kinézetű melltartópánt volt divatban, ami csak próbált észrevétlen maradni: a valóságban azonban fikarcnyit sem volt diszkrét, csak szimplán ronda. Ma már szerencsére csak nagyon ritkán látni ezt a gyöngyszemet.

n2

Leggings és rövid top

Nem lehet elégszer hangsúlyozni: a leggings nem nadrág, nem helyettesíti a farmert vagy a vászonnadrágot. Bölcs döntés, ha nem viseled rövid topokkal, és szűk felsőkkel. Viszont nagyszerűen passzolnak hozzá a tunikák, és a bő fazonú. hosszított pólók, blúzok. És igen, még így is látszani fog, hogy mennyire csinos vagy, anélkül, hogy macskanőnek öltöznél.

n3

Szandál, testszínű harisnyával vagy zoknival

Van az az időszak és cipőfazon, amikor jó szolgálatot tehet egy testszínű harisnya vagy zokni: például tavasszal vagy ősszel egy balerinával. De nem nyáron és nem nyitott szandálhoz. Erre még akkor sincs mentség, ha idősebb korban viseli valaki és kényelmi szempontokkal magyarázza a választását. Persze, most joggal lehetsz felháborodva, hogy te bizony soha nem vetemednél ilyesmire, és büszke is lehetsz magadra. Egy esetben van kivétel: ha el akarod riasztani az aktuális szerelmedet, és nem mersz vele szakítani. Elég csak felvenned, az említett párost a következő randitokra, és máris fejvesztve menekül majd. Ha mégsem, nincs jobb tippünk.

n4

Cuppanós nyári ruha

A test vonalát követő ruhával semmi gond addig, amíg könnyedén mozogsz benne. De amint felmerül a gyanú,hogy nem kapsz benne levegőt, nem tudsz benne leülni, sőt fellépni sem egy lépcsőre, biztosra veheted, hogy rossz méretet és fazont választottál. A túl szűk ruha a melegben nemcsak kényelmetlen, hanem egészségtelen is: sokkal többet izzadsz majd benne, ráadásul a vérkeringésednek sem tesz jót. Még ha csupán 1-2 kg súlyfelesleg van rajtad, azt is annyira kihangsúlyozza majd, mintha sokkal de sokkal több lenne.

n5

 

Forrás: http://www.nlcafe.hu/oltozkodjunk/cikk/nyari-divatbaki/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=szeretemazanyukamat

Nézd meg ezt is!

Meggyleves

Frissítő nyári finomság: Az isteni meggyleves

A meggyleves egy klasszikus nyári fogás, melynek kellemesen savanykás íze és frissítő jellege igazán jól …