Főoldal / Ápoltság / Kiderült! Ebből fogy a legtöbb a drogériákban a hidegebb hónapokban
kézkrém

Kiderült! Ebből fogy a legtöbb a drogériákban a hidegebb hónapokban

Segít a vásárláskor, ha tudod, más nők mit vesznek, hogyan és miért? Jó tudni, hogy beváltak-e az adott termékek, vagy sem, igaz?

Mi, nők törődünk magunkkal, igyekszünk szépek, ápoltak és igényesek maradni. Ha szépségápolásról van szó, akkor mindenkinek megvan a maga praktikája, bevált termékei, viszont mivel a nagyvállalatok folyamatosan új termékeket dobnak piacra, a meglévőket pedig fejlesztik, így nem árt, ha döntésünket más hölgyek tapaszatalatai is segítik.

kézkrém

Kíváncsi vagy, mi kerül a legtöbb nő kosarába a drogériákban?

Azt hihetnénk, hogy a hideg bekövetkeztével a testápolókból vásárolnak az emberek a legtöbbet, de nem! Sokkal nagyobb igény van a specifikusan kézápolást elősegítő krémekre tudtuk meg egy kutatásból.

Miért érdemes kézkrémet használni?

Szakértők javaslatai alapján érdemes fürdés után és napi legalább két alkalommal, főleg a kézmosásokat követően bekrémeznünk a kezeinket.

Ha a kezeink nincsenek kirepedezve, nincsenek sebek rajta, akkor kevesebb az esélye, hogy egy kórokozó káros befolyással legyen ránk. A folyamatos ápolással tehát ezt a problémát is megelőzhetjük.

kézkrém

Tudtad?

Az UV fények a kezünket is érik, melyek idővel öregíthetik, ráncosíthatják azokat. Amennyiben ez zavar bennünket, úgy érdemes odafigyelnünk a kézkrém helyes és gyakori használatára. Ugyanígy érdemes tisztában lennünk azzal, hogy a gyakori kézmosás következtében kiszáradhat a kezünk. Ha elegendő mennyiségű folyadékot viszünk be a testünkbe és odafigyelünk arra, hogy rendszeresen krémezzük, ápoljuk a kezünket, akkor megelőzhető ez a probléma.

Nézd meg ezt is!

Krónikus fáradtság.

Miért vagyok mindig fáradt? Íme 7 gyakori ok.

Ha állandóan fáradtnak érzed magad, az azt jelentheti, hogy a tested próbál mondani valamit. Bár …