Főoldal / Ápoltság / Tavasszal is fenyeget ez a veszély!

Tavasszal is fenyeget ez a veszély!

Tavasszal elindul a kirándulások időszaka, amikor kisebb, nagyobb utazásokat, barangolásokat tervezünk. Lehet, hogy nem is gondolsz arra, mennyi baktérium hemzseg ilyenkor is a levegőben. Ahhoz, hogy teljes mértékben ki tudd védeni a bacilusokat, adunk néhány tippet, hogy mire figyelj ilyenkor.

Hotelben
De még mennyire! Egy amerikai felmérés során 9 szállodai szobáit vizsgálták meg és kiderült, hogy a hotelszobákban átlagosan 2-10-szer több a baktérium, mint a kórházakban. Éppen ezért a hotelszoba általunk használt részeit érdemes fertőtleníteni. Gondolunk itt különösen a mosdó részeire.

Bringatúrán

A biciklis túrákban az a legjobb, hogy sokkal messzebbre mehettek el, – ki a város zajából – mint egy gyalogtúrán. A táskátokba ezért mindenképp csomagoljatok kézfertőtlenítő gélt és kendőt! Amikor megálltok frissíteni és bedobni pár falatot, vagy ha netán szerelni kell a bringát, a BradoLife kézfertőtlenítők kellően tisztán tartják és fertőtlenítik a kezeiteket

Kempingezés

A kempingezéskor is jó barátunk lehet a kézfertőtlenítő, hiszen nem mindenhol találunk olyan mellékhelyiséget, amit otthon megszokhattunk. A tusolást még megoldjuk papucsban, de a wc deszka gyors fertőtlenítése igencsak ajánlott. Ezt egy törlőkendővel gyorsan és egyszerűen megtehetjük.

Fesztivál

Lassan elindul a fesztiválszezon, a hazai rendezvényeken szerencsére már egyre jobban megoldottak a higiéniás körülmények. De azért 2-3 nap után nem ugyanazok a csillogóan tiszta konténer wc fogadja a fesztiválozókat. De nemcsak a mosdó, az étkezések alkalmával is jó hasznát vehetjük a mini fertőtlenítő szereket.

Szabadtéri programokon

Szabadtéri programokon, akár egy koncertre, mozizásra készültök, nassolás előtt és után is használjatok kézfertőtlenítőt, hogy ne kelljen maszatos kézzel élvezni az előadást. Arról már nem is beszélve, hogy ha tömegközlekedéssel mentek a helyszínre akkor már eleve a wc előtti sorállással kezdhetnétek a programot a kézmosás miatt, ha nem gondoskodsz instant megoldásról.

Játszótéren

Gyerekes anyukáknak ismerős lehet, amikor a gyerkőc a játszótéren fülig homokosan kitalálja, hogy éhes, szomjas és egyébként is pisilni kell. A koszos kezecskéken gyorsan segít a kézfertőtlenítő és már mehet is tovább az önfeledt játék.

Miért fertőtlenítjük ennyit a kezünket?

A megfelelő kéztisztítás nagyon fontos az egészségünk védelmében. Számtalan vírusos, fertőző betegséget kerülhetünk el azzal, ha tiszta a kezünk. Vannak azonban olyan élethelyzetek, amikor nincs lehetőségünk kezet mosni, vagy a szokásosnál intenzívebb kéztisztításra van szükségünk. Ilyenkor jelentenek gyors segítséget a praktikus kézfertőtlenítő szerek, amire a praktikus anyukáknak és háziasszonyoknak mindig gondolnia kell. Amellett, hogy víz és szappan hiányában is tiszta kezet biztosítanak, kimutatták, hogy akik rendszeresen kézfertőtlenítő szert használnak, lényegesen ritkábban szenvedtek hasmenéstől, láztól, köhögéstől vagy megfázástól.

Válassz megbízhatót

Az ilyen kézfertőtlenítők nagy része csak antibakteriális hatással rendelkezik, de a BradoLife termékeiben bátran megbízhatunk, mert ezek fertőtlenítenek is. Ez azt jelenti, hogy míg az antibakteriális szerek csak a baktériumok szaporodását gátolják, addig a fertőtlenítőszerek el is pusztítják azokat. Ráadásul a baktériumok mellett a vírusokkal, gombákkal szemben is védelmet biztosítanak.

Nézd meg ezt is!

Így kezeld a kellemetlen lábizzadást!

Míg télen a zárt, nehezen szellőző cipők, úgy nyáron a meleg idő és a nyitott …