Főoldal / Csináld magad / Imádni való farsangi jelmezek, amik otthon is egyszerűen elkészíthetők
jelmezek

Imádni való farsangi jelmezek, amik otthon is egyszerűen elkészíthetők

A gyerkőcök farsangi jelmezéért manapság néhol már egy vagyont kérnek el. De nem, ha házilag készíted, okosan! Mutatunk néhány tippet, hogy több maradjon a családi kasszában!

jelmezek

A gyerekekért bármit, igaz?

De azért biztosan te sem akarsz hosszú órákon keresztül görnyedni a jelmez fölött. Épp ezért, igyekeztünk olyat ötleteket hozni, ami kevés energiabefektetéssel is látványos eredményt ígér!

Ötleteljünk együtt!

Az első farsangi jelmezhez csak egy kishölgy kell, az ő hosszú haja, illetve egy nagy kiszerelésű üdítős üveg és egy pohár. És máris kész a rendkívül modern, kreatív, Coca-Cola jelmez. 🙂

Szeretitek az Addams Familyt? A manapság nagy népszerűségnek örvendő Wednesday című Netflix sorozat sztárja, maga Wednesday, azaz Szerda is lehet egy izgalmas választás. Ez esetben a kishölgynek két copfba kell csak fonnod a haját, középen elválasztva. Egy fekete egyberuhára is szükség van, ami alá csak egy fehér inget kell venni. A siker garantált! 

Ha az ovis vagy sulis farsang csak az utolsó pillanatban jutott eszedbe, semmi vész, van megoldás!

Rajzolj bajuszt és szakállat kisfiadra szem- vagy szemöldökceruzával és adj rá egy kockás inget és készen is van a jól öltözött, édes kis szerelő. Persze a sapka egy fontos kellék, arról se feledkezz meg. 

Ha egy sisak megvásárlása még belefér a költségvetésbe, akkor lehet a gyermekedből római légiós.  Ehhez – a sisakon kívül – csak egy textil vagy méteráru boltban is kapható piros köpenynek való anyag kell. Ha pedig még továbbcifráznád, akkor szem- vagy szemöldök ceruzával rajzolj a pólójára kockahasat imitáló kockákat.

További farsangi jelmez ötletekért, nézz bele korábbi cikkünkbe is!>>>

Nézd meg ezt is!

Epres-áfonyás pite

Epres-áfonyás pite mascarpone krémmel

Az epres-áfonyás pite egy tökéletes nyári desszert, amely friss gyümölcsök zamatos ízével kápráztat el. Ez …