Főoldal / Csináld magad / Mesés őszi dekorációs ötletek
dekorációs

Mesés őszi dekorációs ötletek

Az ősz egy varázslatos időszak, melyet a hulló levelek, különleges sütőtökök és elbűvölő színek jellemeznek. A levegő friss lesz, környezetünk élénk csodavilággá alakul át. Előkerülnek a vastag pulóverek és az őszt idéző illatos gyertyák. Közben ez tökéletes időszak arra, hogy otthon kényelmesen beburkolózzunk és nézzünk egy jó filmet, miközben a meleg teát vagy forrócsokoládét szürcsölgetjük. Most mutatunk neked néhány évszakhoz illő dekorációs ötletet, amelyek segítségével könnyedén őszi hangulatba hozhatod otthonodat.

Őszi levélkoszorú

Az őszi levélkoszorú nélkülözhetetlen dekoráció. A koszorú vörös, sárga, narancs és barna színei élénken kiemelkednek bármilyen típusú otthon hátteréből. Habár használhatsz valódi leveleket a kertedből, azt javasoljuk, hogy építsd fel a koszorút műlevélből. Ezek megőrzik élénk színeiket és figyelemfelkeltő formáikat, így ezt a dekorációt a következő ősszel is fel tudod használni.

Tökös bejárat

Díszítsd otthonod bejáratát tökökkel. Érdemes valódi tököket használni a bejárat dekorációjához, mert széles választékban, különböző színekben, formákban és méretekben kaphatók.

A tökök különösen hasznosak az őszi dekorációban, mert elegánsak, ugyanakkor kétségtelenül őszi hangulatot teremtenek. Fantasztikusan mutatnak bármilyen típusú lakás vagy ház előtt, de különösen kiemelkednek a vörös téglából készült otthonok előtt. Kifaragva pedig igazi halloweeni dekorációként szolgálhatnak.

Őszi virágos díszek

Otthonod őszi virágokkal való díszítése az egyik legegyszerűbb szezonális dekoráció. 

A gyönyörű őszi csokor létrehozásának kulcsa a merész őszi színek keverése finom zölddel és más természetes elemekkel. Klasszikus fehér vázába vagy egy tökbe helyezz el napraforgót, piros liliomot és eukaliptusz leveleket. Vagy használj friss magnóliát és narancssárga százszorszépeket a gyönyörű virágkiállításhoz. Miután a frissen vágott virágok a vázába kerültek, adj hozzá néhány szárított hortenziát vagy dekoratív gallyakat. Így egy elképesztően szép őszi virágcsokrot fogsz kapni, amely biztosan a lakásod éke lesz.

recept

Nézd meg ezt is!

Epres tiramisu

Fenséges nyári desszert: Az epres tiramisu

Az epres tiramisu egy kifinomult és ízletes változata a hagyományos olasz desszertnek, amelyet a klasszikus …