Főoldal / Ápoltság / 10 OK, AMIÉRT MINDIG LEGYEN NÁLAD SEBTAPASZ!

10 OK, AMIÉRT MINDIG LEGYEN NÁLAD SEBTAPASZ!

Ha megkérdeznénk tőled, hogy van-e nálad sebtapasz, mi lenne a válaszod? Mivel egy praktikus háziasszony mindig, minden helyzetben feltalálja magát, így most eláruljuk, hogy miért kötelező sebtapaszt tartanod magadnál. Hiszen nem csak a sebes felület védelmére használhatod, hanem rengeteg más eset adódhat, amikor jól fog jönni, hogy csak a táskádba kell nyúlnod és máris ott a csodatapasz, amit praktikusan felhasználhatsz. Lássuk mire!

1. Ha napozni készülsz és akad a testeden néhány gyanús anyajegy, akkor bizony jó, ha letapasztod egy sebtapasszal, mert az erős UV-sugárzás nem játék!

2. A nyár a csinos cipők és szandálok időszaka, ami sajnos magában rejti azt a lehetőséget, hogy egy újonnan vásárolt darab, feltöri a lábunkat. Aki már átesett hasonló helyzeten, annak nem kell magyarázni, hogy milyen kellemetlen érzés feltört lábbal tovább gyalogolni. Ebben az esetben csak a sebtapasz segíthet!

3. A nyári gyerekbaleseteket sem kell bemutatni, mert naponta több olyan ballépés is adódik, ami egy-egy horzsolást okoz a gyermek számára. Ahhoz, hogy gondtalanul folytatódhasson a játék, tapasszuk le gyorsan a sebet, hogy ne tudjon elfertőződni!

4. Mivel háziasszonyként szinte az életünk része a konyha, így kizárt dolog, hogy főzés közben néha ne forduljon elő egy-egy baleset. Csupa éles, veszélyes eszköz vesz ott minket körbe, melyek még kellő óvatosság mellett is képesek megsebezni minket. Egy sebtapasz segítségével semmi sem akadályozhatja meg, hogy időre kész legyen a vacsora.

5. Próbáltál már sebtapasszal körmöt díszíteni? Ne lepődj meg, inkább csak engedd szabadjára a fantáziádat, ugyanis a különböző formájú sebtapaszokkal, különféle mintákat festhetsz a körmödre. Igazi manikűrcsodákat kreálhatsz egy kis kreativitással.

6. Ha már a körmöknél tartunk, ritka az olyan nő, akinek mindig egyenletesen hosszúak a körmei, mert mindig van egy rossz mozdulat, ami beszakadt körmöket eredményez. Ha nincs kéznél körömleszelő, akkor a legegyszerűbb a sebtapaszt elővenni a táskából, így ráérünk később egybeigazítani a körmeinket.

7. Veled már előfordult, hogy leszakadt a táskád? Akkor tudod, hogy az a helyzet menthetetlen, de egy sebtapasz mégis gyorssegély lehet, amég nem érünk haza vele.

8. Ha bezacskózol valamit, de nem tudod mivel lezárni a zacskó száját, akkor most már nem kell mondanunk, mit használj 😉

9. Az úszógumi az egyik legszuperebb strandkellék, kivéve, ha elszakad(már pedig ez elég sűrűn előfordul), de semmi sem akadályozhatja meg az önfeledt strandolást, ha van nálunk sebtapasz!

10. Hölgyeim most egy kis tréfa következik, de lehet, hogy valakinek jól jöhet a tipp! Hiszen annál praktikusabb felhasználást nem tudunk javasolni a sebtapaszra, mint mikor a gyerek csacsogása az agyunkra megy és szeretnénk csak egy 5 perc csendet elérni. A sebtapasz a táskában, a többit rátok bízzuk! 😉

Ha igazán jó minőségű, strapabíró sebtapaszt keresel, akkor javasoljuk a Brado Life termékeit, mert amellett, hogy létezik vízálló és gyerekeknek szánt figurás variáció, az ára is rendkívül kedvező. Több típus tesztelése után, nálunk ő nyert! 😉

Nézd meg ezt is!

Ezekkel a kütyükkel még praktikusabb lehet a konyhád!

Te is imádod a praktikus kütyüket a konyhában? Nagyon sok jópofa terméket találhatunk már, amik hihetetlenül …