Főoldal / Ápoltság / 5 trendi alkalmi ruha – ESKÜVŐRE!

5 trendi alkalmi ruha – ESKÜVŐRE!

Az esküvői szezon már javában tart. Szinte mindenkinek akad olyan ismerőse, barátja, aki az idei nyáron köti össze az életét egy másik emberrel. Természetesen ezt a nagy pillanatot nem hagyhatod ki és miért is hagynád?! Ezek a napok imádni valóak, amikor mindenki elegáns, a hangulat elragadó, barátok vesznek körbe és közösen ünnepelhettek meg egy ilyen romantikus pillanatot. A hölgyek számára egy-egy ilyen elegáns esemény, jó ürügy arra, hogy a hétköznapokkal ellentétben, most feltűnően csinos ruhát és ragyogó sminket öltsenek magukra. Te is egy ilyen nagy napra készülsz? Ha szeretnél igazán trendi és elbűvölő lenni, akkor szemezgess a következő darabok közül.

Klasszikus típus!– mert a klasszikus darabok sosem mennek ki a divatból

w3

Lenge nyári ruhák!– praktikus, hiszen nemcsak egy elegáns eseményen tudod felhúzni

w4.1

Maxi ruhák!– az egyik legkényelmesebb viselet, szinte minden hölgynek van legalább egy darab maxi ruha a szekrényében

maxi

Crop top! – az idei év slágere, ami egy elegáns rendezvényen is megállja a helyét, természetesen egy visszafogottabb stílusban.

w2.1

Nagy szoknyák!– a nagy, rakott, színes szoknyák most nagyon trendi darabok. Egy egyszerű felsővel tökéletes választás!

w

Ezekben a ruhákban biztos sikered lesz és ami a legfontosabb, hogy nem kell kényelmetlen ruhában feszengened ahhoz, hogy valóban csinos és elegáns legyen a megjelenésed. Válassz olyan ruhát, amiben igazán jól érzed magad, mert ha egy egész napon át szűk ruhában fogsz szenvedni, akkor bizony lemaradsz a felhőtlen szórakozásról. Kényelmes, lenge, csinos nyári ruhák- ezeket tartsd szem előtt a választásnál!

 

 

 

Nézd meg ezt is!

Őszibarack mousse torta

Őszibarackos mousse torta

Szeretnél valami különlegeset alkotni a konyhában, ami nem csak ízletes, de látványos is? Az őszibarack …