Főoldal / Életmód / 10 dolog, aminek NYÁRON a női táskában a helye!

10 dolog, aminek NYÁRON a női táskában a helye!

A női táska rejtelmeit még senkinek nem sikerült megfejtenie, hiszen – főleg a férfiak számára- elképzelhetetlen, hogy a sokszor aprócska táskába, hogyan fér bele annyi minden. Arról nem is beszélve, hogy a kérdés folyton felmerül: “Miért van szükség ezekre?”.

De mi nők persze tudjuk, hogy minden feleslegesnek tűnő dolog, akár az életünket is megmentheti egy adott pillanatban. Persze az, hogy ez a pillanat elérkezik-e aznap, más kérdés, de jobb, ha minden eshetőségre felkészülünk.

Évszakonként azért változhat a fontos dolgok listája, úgyhogy most, hogy beköszöntött a nyár, vegyük számra, hogy mik nem hiányozhatnak a nyári táska tartalmából!

1. Zsepi

Évszaktól függetlenül mindig a táskában a helye! A nyári időszakban többnyire nem az orrfújásra használjuk, de más alkalommal is hasznát vehetjük. Gondolj csak arra a pillanatra, amikor nincs wc-papír egy illemhelyen!

2. Bradolife kézfertőtlenítő

Nyáron, amikor a melegben még inkább hemzsegnek a baktériumok, sokkal fokozottabban kell ügyelnünk a higiéniára! A kézfertőtlenítő kendő illetve gél kis helyet foglal és pár másodperc alatt tisztává varázsolja a piszkos kezeket.

3. Víz

A nyári, forró napokon, amikor a hőségtől majd megfulladsz, nagyon jól fog jönni, ha csak a táskádba kell nyúlnod és máris ott egy üveg víz, ami néhány korttyal enyhít a tested hőmérsékletén.

4. Naptej

Az UV-védelem rendkívül fontos, hiszen akár 10 perc alatt megéghetünk, ha nem védjük naptejjel a bőrünket. A praktikus, kis kiszerelésű naptejek gond nélkül elférnek a táskában és így mindig újabb védelmet adhatsz vele a bőrödnek.

5. Sebtapasz

Rengeteg eset van, amikor jól jöhet: akár a gyerekekkel is történhet valami apró baleset vagy lehet, hogy a nyári szandál töri fel a sarkadat. Ilyenkor jó, ha gyorsan le tudod tapasztani a sebeket és zavartalanul folytathatod a napot.

6. Napszemüveg

Talán mondani sem kell, hogy ott a helye a táskában, de ne csak a divat, hanem a szemed UV-védelme miatt is viseld gyakran!

7. Ajakbalzsam

Nemcsak bőrünk, de ajkaink is ki vannak téve a nap káros sugarainak! Szinte pillanatok alatt képes megégni akár az ajkad is, így nyáron is kend rendszeresen ajkaidat ajakbalzsammal!

8. Deo

A 30 fok feletti időben sokkal nehezebb frissen tartanunk magunkat, pláne egy egész napon át. Így ha tudod, hogy hosszú nap elé nézel, dobj a táskádba egy dezodort, hiszen inkább legyen egy picit nehezebb a táska, mint hogy kellemetlenül érezd magad.

9. Hajgumi

A nagy melegben az egyik legrosszabb érzés egy hosszú hajú lány számára, ha a kiengedett haja még rátesz 5 fokot a napi hőmérsékletre. Ilyenkor megnyugvással tölthet el, ha előkapod a táskádból a hajgumit és egy lófarkat kötve, fél perc alatt újraéleszted magad a kánikulában.

10. Legyező

Ha órákon át olyan helyen kell várakoznod, ahol nincs klíma és a meleg szinte áll a levegőben, akkor bizony mindenki irigykedve fog tekinteni rád, amikor előhúzod a táskádból a legyezőt.

Készítsd fel a nyárra a táskádat és dobd bele a fenti tárgyakat! Hidd el, nem lesz felesleges egyik sem!

Nézd meg ezt is!

Őszibarack mousse torta

Őszibarackos mousse torta

Szeretnél valami különlegeset alkotni a konyhában, ami nem csak ízletes, de látványos is? Az őszibarack …