Főoldal / Házi Praktikák ! / 5 szuper Anyák napi program, akár otthonra is!

5 szuper Anyák napi program, akár otthonra is!

Május 3. Anyák napja! A tipikus Anyák napi ünneplés sajnos idén nem megoldható, de ez nem azt jelenti, hogy teljesen el kell felejtenünk! Ha a helyzet ellenére is szeretnétek minőségi időt együtt tölteni, akkor most megosztunk veled néhány tippet, amikkel ezt megteheted még a kijárási korlátozások ellenére is!

1.Anya-lánya mozizás

Ki mondja, hogy a távolból nem lehet közösen megnézni egy filmet? Hívd fel édesanyádat Skype-on, használjátok a Zoom alkalmazást, vagy bármilyen videóhívást. Indítsd el a közös kedvenc filmeteket, és oszd meg a képernyődet, vagy szinkronizáljátok össze a mozzanatot, és indítsátok el egyszerre a filmet. Ha elkészült a pattogatott kukorica is, akkor már indulhat is a közös mozizás.

2.Rendezz egy tea party-t (lehet virtuális is)!

Már beköszöntött a remek idő, ami tökéletes alkalom arra, hogy egy tea party-t szervezz a szabadban, akár a kertben, akár az erkélyen. Vegyétek elő a kedvenc teás készletet, készítsetek különleges teákat és mini szendvicseket. Ha virtuális a party, akkor készíts ki egy külön kis asztalt a laptopnak vagy telefonnak, amin már indulhat is a videohívás.

3.Elegáns brunch

A tea party-hoz hasonlóan ezt is megtarthatod akár online is. Ha nem szeretnétek órákat készülni a konyhában a brunch-hoz, akkor rendeljetek valami finomat, szuper reggeliző helyeket találhatsz a közeledben a különböző ételrendelős alkalmazások felületén. Így már csak az italokat kell elkészítened.

4.Borkóstoló

Írj össze egy listát azokkal a borokkal, amiket szeretnél szerepeltetni a borkósolódon. Küldd el a listát a családtagoknak, akiket meghívsz, hogy beszerezhessék a készletet, és küldjetek egy csomagot a meghatározott borokkal az ünnepelni kívánt édesanyának is. Ezután a fent is említett platformokon már kezdődhet is az online borkóstolás.

5.Rendezz pikniket!

Küldj egy piknik kosarat édesanyádnak mindenféle finomsággal. Terítsetek le egy plédet a kertben, és hívd fel. Így együtt élvezhetitek a pikniket.

Nézd meg ezt is!

Nyári könnyű saláták – villámrecept

Nemcsak a strandszezonra való felkészülésben segítenek a saláták nyáron, de a nagy melegben még jobban …