Főoldal / Ápoltság / A szép női láb titka!

A szép női láb titka!

Egy bütykös, bőrkeményedésekkel teli láb minden, csak nem szép! Persze vannak olyan problémák, melyeken nehéz változtatni, de megelőzéssel ezeket is elkerülheted. Ezért fontos, hogy törődj a lábápolással, mert minél inkább elhanyagolod ezt a dolgot, annál nehezebb lesz széppé varázsolni a lábaidat.

Lehet, hogy nem is gondolnád, de a férfiak számára rendkívül fontos, hogy egy nőnek szép legyen a lába, így ahhoz, hogy valóban ápolt legyen a megjelenésed muszáj figyelmet fordítanod a következőkre:

Legyen kényelmes a cipőd!

Tudjuk, hogy nehéz ellenállni egy szép cipőnek, pláne ha olcsó áron dobják utánad, de ha nem kényelmes, NE VEDD MEG! Akármennyire is jó vétel lenne, ha feltöri a lábad, illetve szorít, akkor sok-sok problémát köszönhetsz majd neki. Ráadásul a szűk, kényelmetlen cipők tehetnek arról, hogy évekkel később elkezd bütykösödni a lábad és esetleg visszafordíthatatlanul eltorzul a formája.

Pedikűr rendszeresen!

Ha nincs időd, pénzed arra, hogy szakemberhez fordulj, akkor már otthon is meg tudod oldani a pedikűrt. A Sana pedivel például percek alatt eltüntetheted a bőrkeményedéseket és máris szebb lesz a lábad megjelenése. Szandálszezonban erre mindig figyelj, mert mindenki látja a csupasz lábaidat! Te sem akarod repedt sarkú nőként járni az utcákat, ugye?

Krémezés esténként!

Iktasd be a napi rutinodba, hogy lefekvés előtt bekened a lábaidat. Pár perc az egész, de ezzel ápoltabb, szebb, puhább lehet a bőröd és ha rendszeresen krémezel, kevesebb időt kell fordítanod a pedikűrre.

Tegyél a szagok ellen!

Meleg időben sűrűbben előfordul, hogy megizzad a láb, de erre is van megoldás. Használj cipőszagtalanító spray-t illetve a hintőpor is sokat segíthet.

Lakkozás!

Egy kis szín minden nő lábfejét feldobja, pláne most hogy itt a jó idő, használjunk bátran színes körömlakkokat. Az élénk színek vonzzák majd a tekinteteket, mutogasd bátran, hiszen a fentieket megfogadva nem lehet okod arra, hogy takargasd a lábad.

sana 3

 

 

Nézd meg ezt is!

Meggyleves

Frissítő nyári finomság: Az isteni meggyleves

A meggyleves egy klasszikus nyári fogás, melynek kellemesen savanykás íze és frissítő jellege igazán jól …