Főoldal / Házi Praktikák ! / Az 5 legtutibb karácsonyi ajándék, aminek mindenki örül!

Az 5 legtutibb karácsonyi ajándék, aminek mindenki örül!

Villámgyorsan közeledik a karácsony! Persze nem az ajándékozásról kell, hogy szóljon az ünnep, de azért mindenki szeret valamivel kedveskedni a szeretteinek. Ha napok óta azon gondolkozol, hogy kinek milyen ajándékot kéne venned, akkor adunk egy-két tippet, hátha beindítják a fantáziádat a következő ötletek.

Könyv

Nincs olyan ember, akinek ne lehetne valamilyen könyvet ajándékozni. A könyvek világa rendkívül széleskörű. Nem kell feltétlen valamilyen regényre vagy verses kötetre gondolni, hiszen már minden témában találsz szuper könyveket. Ott vannak a színes szakácskönyvek, a konyhatündéreknek; a hobbi könyvek, a kreatív személyeknek; önsegítő könyvek a rászorulóknak, de dönthetsz egy kalandos regény vagy egy izgalmas krimi mellett is, attól függően, hogy kit ajándékozol meg.

Parfüm

Legyen szó férfiról vagy nőről, parfümöt mindenki használ, úgyhogy ezzel az ajándékkal nem tudsz hibázni. Az illat az, ami kérdéses lehet, hiszen mindenki más illatot szeret, visel. Próbáld meg kipuhatolni a közvetlen környezetétől, hogy milyen illatot szokott érezni a megajándékozni kívánt személyen. Ez máris egy jó iránymutató, hogy milyen típusú illat-variációt válassz.

A jó hír, hogy az ünnepek alkalmával rengeteg pofás parfüm csomagot találsz, melyek mutatósak és még csomagolnod sem kell majd. Nézd csak meg például a Dramers termékeket(megtalálod a One Euro és a Goods Market üzleteiben).

Vicces holmik

Ha nincs semmilyen ötleted, hogy mit ajándékoznál a családnak, akkor egyszerűen csak nevettesd meg a szeretteidet. Manapság rengeteg vicces tárgyat, használati eszközt, mütyürt lehet kapni, akár egy humoros felirattal, vagy egy vicces formavilággal. Egy direkt erre specializálódott szaküzletben, mindenkinek találhatsz valamilyen ajándékot, amivel vidám pillanatokat okozhatsz. Például ajándékozhatsz egy szépen “becsomagolt semmit” is.

Kézzel készített ajándék

A kreativitást minden ember értékeli. Indítsd be a fantáziádat, használd fel az egész évben felhalmozódott családi, baráti fotókat és készíts valamilyen ötletes ajándékot belőle.  A gravírozás is remek ötlet és személyessé teszi a meglepetést. Keress rá a neten néhány kézzel készült ajándékötletre, amiből meríthetsz egy kis inspirációt, hogy mit készíts el. Például egy bögre snassz ajándék lenne, na de ha van rajta valamilyen személyes üzenet, akkor máris jobban fogja értékelni, aki ajándékba kapja.

Voucher

Itt arra gondolunk, hogy egy borítékba rejtett stílusos, szépen megszerkesztett levél formájában szembesül a megajándékozott személy a meglepetéssel. Például ha anyagilag megengedheted, hogy wellness hétvégére fizess be valakit, akkor egy ilyen nagy ajándékot egy kis borítékba csomagolva adhatsz át ezzel az ötlettel. De a voucher rejthet egy masszázst, egy színház jegyet vagy egy kozmetikai kezelést is. Ha anyagilag nagyon szűkölködünk akkor pedig találjunk ki mi magunk egy költséghatékony programot, mint például mozi, közös sütizés, masszázs saját kezűleg vagy egy all inclusive vacsora meghívás a saját otthonodba. Ezt jól megfogalmazva, szépen megszerkesztve készítsünk el egy jópofa levelet, amit voucher-ként rakunk majd a fa alá és kibontáskor várhatjuk a meglepő tekintetet.

Nézd meg ezt is!

muffin

Mesebeli karácsonyi muffin

Ünnepi varázslat és mennyei ízek várnak rád ebben a mesebeli karácsonyi muffin receptben! Ha szeretnéd …