Hozzávalók:
- 1/2 bögre vaj
- 2 bögre Graham-kekszmorzsa
- 2 ek. cukor
- 2 ek. habtejszín
- 400 ml édes sűrített tej
- 560 g almáspite-töltelék
- 1 tk. fahéj
- tálaláshoz: kekszmorzsa, karamellszósz
Elkészítés:
- A kekszmorzsát keverd össze a cukorral, amíg jól össze nem áll. Öntsd ezt egy tepsibe és lapogasd le az aljára. Tedd hűtőbe egy kis időre.
- Verd fel a tejszínt, majd mikor már kemény a hab, keverd össze a sűrített tejet és az almáspite-tölteléket. Szórd bele a fahéjat is.
- Oszlasd el a krémet a kekszes alapon, majd tedd fagyasztóba 12 órára.
- Vágj belőle kis kockákat, forgasd meg a tetejüket kekszmorzsába, majd locsolj rá karamellszószt!