Főoldal / Házi Praktikák ! / Csodafegyver dugulás ellen

Csodafegyver dugulás ellen

Bele szoktál gondolni abba, hogy mi minden kerül minden nap a lefolyódba? A hajszálak, zsír, különféle ételmaradékok észrevétlenül dugíthatják el a lefolyót. Hiszen azt gondolod, hogy amit egyszer a víz magával visz, azzal többet nem lesz gondod. Pedig óriási problémát okozhat, ha ott ragad minden, ami bejut a lefolyóba. Ráadásul rengeteg baktérium halmozódhat fel és a szagok is egyre kellemetlenebbé válhatnak.

Az elhanyagolt lefolyók kezelésére olyan szerre vagy szükséged, ami valóban leoldja a hetek, hónapok alatt ott ragadt szennyeződéseket. A divatos, folyékony tisztítószerek itt már nem biztos, hogy segítenek! A General Fresh Búvár ebben az esetben egy pezsgő csodaszer. Granulátum formájában jut el a lefolyó minden pontjához, ahol hihetetlen hatékonysággal felold mindent, ami az útjába kerül. Vízzel érintkezve kezd neki a pezsgő kémiai folyamatnak, melynek hatására minden megragadt kosz „leolvad”.

Abban biztos lehetsz, hogy hatásos csodaszer, de ez mellett az egyik legköltséghatékonyabb szer. Minden háziasszony, aki tudatosan vezeti a háztartást és a családi pénztárcát, jó döntést hoz, ha emellett a lefolyótisztító mellett dönt.

Ne várd meg, hogy valóban bekövetkezzen a dugulás! Előzd meg a bajt és tisztítsd meg rendszeresen a lefolyókat!

Nézd meg ezt is!

Nagytakarítás

Nyári nagytakarítás – Több idő magadra, kevesebb házimunkára!

A nyári hónapokban mindenki szeretné kiélvezni a napfényt és a szabadtéri tevékenységeket. Azonban ott a …