Főoldal / Házi Praktikák ! / Mi a csillagjegyed? Eláruljuk, melyik a tökéletes karácsonyi film számodra!
film

Mi a csillagjegyed? Eláruljuk, melyik a tökéletes karácsonyi film számodra!

Az ünnepek vészesen közelednek, ami azt jelenti, hogy itt az ideje végre előkapni a kedvenc plüsstakaród, készíteni egy bögre forró kakaót, leülni a TV elé, és megnézni egy karácsonyi filmet. Melyiket? A csillagjegyed elárulja!

Kos (március 21. – április 20.)

A Kos természetéből adódóan az olyan filmeket kedveli, ami tele van izgalommal és meg van fűszerezve egy kis veszéllyel is. A ‘80-as évek klasszikus ünnepi filmje, a Karácsonyi történet remek választás lehet számára. A lázadozó Ralphie Parker (Peter Billingsley) sztorija egészen biztosan passzol az ízléséhez. 

Bika (április 21. – május 21.)

A melegszívű Bika számára az igazi karácsonyi film egy szívmelengető történetről szól. Így a Polar Expressz ideális választásnak bizonyulhat. A tízéves főhős csodákkal teli vonatos karácsonyi kalandját biztosan imádni fogja. 

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikreknek egy olyan romantikus, mégis izgalmas filmet javaslunk, mint a Karácsonyi cserebere. A filmben két egymásra megszólalásig hasonlító nő (mindkettőt Vanessa Hudgens alakítja) úgy dönt, hogy karácsony előtt titokban szerepet cserélnek. Előre nem is gondolták, de ezzel alapjaiban változtatták meg életüket. 

film

Rák (június 22. – július 22.)

A Rák igényli a törődést, a szeretteivel való időtöltést. Kedveli a romantikus filmeket, így számára a lehető legjobb film az Igazából szerelem, ami kilenc különböző pár életéből ragad ki egy kis részletet. A sztárokban bővelkedő filmet egyszerűen nem lehet nem szeretni. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A Mi a manó? című 2003-as film olyan, mintha kifejezetten az Oroszlán számára készült volna. Az Északi-sarkon nevelkedett Buddy (Will Ferrell) rádöbben, hogy nem hasonlít a manókra, így útnak indul, hogy felkutassa igazi édesapját. Ez a kedves, egyben humoros történet minden Oroszlánt magával ragad. 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A Szűz örök maximalizmusához, tökéletességre való törekvéséhez Az élet csodaszép című régi, 1946-os klasszikus passzol a leginkább. Ez a családi dráma megmutatja az élet értékét. A megható történet elkápráztatja  a Szüzeket. 

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Mérleg rajong a szórakoztató, egyben kacér filmekért. Épp ezért neki a Holiday című romantikus, kalandos, jókedvű vígjátékot ajánljuk. A filmben Cameron Diaz és Kate Winslet karakterei házat cserélnek, ám ekkor még egyikük sem gondolja, hogy ezáltal mekkora kalandokba keverednek. 

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpiónak nincs karácsonya A Grincs nélkül! Jim Carrey főszereplésével a Grincs útnak indul, hogy elpusztítsa a karácsonyt Whoville városában. Ezt azonban nem mindenki hagyja szó nélkül!

film

Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilas közvetlen, vidám természet, ám kedvességét néha felülírja türelmetlensége. Ezek a jellemvonások kétségkívül a Télaput teszik az ünnepi filmjévé. A főszereplő (Tim Allen alakításában) véletlenül végez a Télapóval, majd hirtelen azon kapja magát, hogy ő lett az új Télapó. 

Bak (december 22. – január 20.)

A Bak találékony, kiegyensúlyozott és óvatos, akár a Reszkessetek betörők! Kevinje. A nagy karácsonyi klasszikust nagy valószínűséggel senkinek nem kell bemutatni. A Bakoknak azonban ajánljuk, hogy ha igazi ünnepi hangulatba szeretnének kerülni, semmiképp se hagyják ki a repertoárból Kevin McCallister kalandjait. 

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntőnél a sablonos, varázslatos történetek helyett az igazán izgalmas sztorik találnak be a leginkább. A Karácsonyi lidércnyomás eleget tesz az elvárásainak. A történetben a rosszcsont Jack önkényesen átveszi az uralmat a Mikulástól, de hogy mi lesz mindennek a következménye? Nézd meg a filmet, és megtudod!

Halak (február 20. – március 20.)

A reménytelenül romantikus Halak számára a Netflix, Egy karácsonyi herceg című filmje igazi csemege lehet. Az egészen valószínűtlen páros románca a Halak szívét garantáltan megdobogtatja. 

Kellemes karácsonyi mozizást kívánunk mindenkinek!

Ha pedig nemcsak jó filmeket, de finom falatokat is fogyasztanál a karácsonyi időszakban, ajánljuk neked karácsonyi menüötletünket! >>>

Nézd meg ezt is!

Epres-áfonyás pite

Epres-áfonyás pite mascarpone krémmel

Az epres-áfonyás pite egy tökéletes nyári desszert, amely friss gyümölcsök zamatos ízével kápráztat el. Ez …