Főoldal / Házi Praktikák ! / Közeleg a nők napja! Vannak ötleteink, hogyan tedd emlékezetessé!
nők napja

Közeleg a nők napja! Vannak ötleteink, hogyan tedd emlékezetessé!

Sokaknak csak várakozásból áll a nők napja. Várják, hogy a munkahelyükön, a baráti és a családi köreikben meglepjék őket valamivel a férfiak. Ha pedig a számításaik nem jönnek be, jön a szomorkodás. De miért kell másokra várni? Dobjuk fel mi magunknak ezt a különleges napot!

Hoztunk is néhány szuper programötletet nők napjára!

1. Szánj időt magadra!

Fogadjunk, hogy te sem pihensz eleget! A rohanással teli aktív hétköznapok után igenis megérdemled, hogy ezen a napon végre hátradőlj. Hagyd a mosatlant, és persze a porszívózás is várhat. Csinálj egy forró fürdőt, vedd elő a kedvenc könyvedet, amit már olyan régóta szeretnél folytatni. Közben jöhet egy kis nasi, a jól bevált arcmaszkod, és már kezdődhet is a lazítás!

2. Kapcsolódj ki!

Rendelj egy jókora pizzát, vedd elő a legkényelmesebb otthoni szettedet és végre azt nézd a tévében, amit te szeretnél. Amennyi részt csak tudsz, nézz meg a sorozatodból és ezt mind lelkiismeretfurdalás nélkül tedd!

3. Figyeld meg a környezeted!

Ülj ki a belvárosban egy kávézóba, és nézd az embereket! Egyszerre szórakoztató és pihentető időtöltés. Haladó szint, ha közben nem veszed elő a mobilodat! Színezheted a kísérletet azzal, hogy minél több emberrel felveszed a szemkontaktust. Ki tudja, mi sül ki belőle…

4. Vedd a kezedbe az irányítást!

Ha a körülötted lévők elfelejtették, hogy nők napja van, akkor pontosan itt az ideje, hogy elgondolkodj, hogy valóban jó helyen vagy-e. Valóban megkapod azt a figyelmet, törődést és megbecsülést, amit érdemelsz?
Minden esetre, lepd meg te magad. Menj és vegyél magadnak valami kis apróságot. Ez lehet egy új blúz, egy mozi vagy koncertjegy. Lényeg, hogy jutalmazd meg magad, hiszen megérdemled.

nők napja

5. Csak csajok!

Barátnőiddel, nővéreddel vagy húgoddal beszéljetek össze és szervezzetek közösen egy csajos napot. Ez lehet egy közös vásárlás, némi játékkal. Például egymásnak állítsatok össze szetteket és nézzétek meg, hogy ki mennyire ismeri a másikat.

Boldog nők napját kívánunk minden hölgynek!

Nézd meg ezt is!

Epres-áfonyás pite

Epres-áfonyás pite mascarpone krémmel

Az epres-áfonyás pite egy tökéletes nyári desszert, amely friss gyümölcsök zamatos ízével kápráztat el. Ez …