Főoldal / Házi Praktikák ! / Mit tartogat az idei kollekció? – tavaszi-nyári cipőtrend 2020

Mit tartogat az idei kollekció? – tavaszi-nyári cipőtrend 2020

A hosszú tél után itt az ideje, hogy felszabadítsuk lábunk a csizmák és bakancsok szorításából! Szerencsére a 2020-as tavaszi-nyári cipőtrend sok színes és kényelmes lehetőséget tartogat. Nézzük mik lesznek idén igazán divatosak!

Mary Jane

Emlékszel még a régi, klasszikus kislány cipőkre? Arra a kerek orrú, pántos, bőr cipőre, ami sok helyen az iskolai egyenruha része volt. Eredetileg ezeket hívtuk Mary Jane cipőknek, de azóta persze ez nagyban átalakult. A 90-es évek vége felé jelent meg először magassarkú változata, és azóta vissza-visszatérő örök klasszikusa a női cipődivatnak, ahogyan az idei tavaszi-nyári trendben is főszerepet kapott.

Kép forrása: elle.com.sg/chanel-cruise-2020-runway-shoes-mary-janes-accessories/

Loafer

A loaferek sokunk kedvencei. Kényelmes, praktikus, mégis nőies, és jól kombinálható. Nekünk ez utóbbi miatt az egyik kedvenc darabunk, hiszen számos stílusú öltözék mellé illik. Ez is egy olyan stílusú cipő, amelyből legalább egynek minden nő cipősszekrényében helyet kell kapnia. Az idei trendben a magassarkú változatok kapták a hangsúlyt.

Espadrilles

Az espadrilles jellegzetessége a fonott, háncs talp. Előnye – azon kívül, hogy rendkívül változatos színekkel és mintákkal kombinálva érhető el – az, hogy a különleges talpazatának köszönhetően nagyon kényelmes, legyen szó lapos talpú vagy magassarkú kialakításról. A korábbi években kihagyás nélkül a tavaszi kollekciók szerves részét képezte, és nincs ez másképpen idén sem.

Szandál

A klasszikus szandálok természetesen soha nem mennek ki a divatból, bár a részletek mindig változnak. Most az aszimmetrikus pántok, a négyzetes orrok, a láncos kiegészítők és a csillogó kövek dobják fel a legtrendibbnek nevezhető nyári szandálokat.

Flatform

Az idei nyár slágere – a flatform – azoknak lehet tökéletes választás, akik nem engednek a kényelemből, de mégis szeretik a magas talpak nyújtotta előnyöket. Szandált vagy papucsot, alkalmit vagy sportosat keresel, a flatform szinte minden téren alternatívát nyújt, hogy egy kicsit izgalmasabb és trendibb lábbelit válassz.

Képek forrása: vogue.co.uk/fashion/gallery/shoe-trends

Te melyiket látnád szívesen a saját cipőgyűjteményedben?

Nézd meg ezt is!

Nyári könnyű saláták – villámrecept

Nemcsak a strandszezonra való felkészülésben segítenek a saláták nyáron, de a nagy melegben még jobban …