Főoldal / Gyereknevelés / Ördög Nóra elárulta a titkát: így neveli a gyerekeit!

Ördög Nóra elárulta a titkát: így neveli a gyerekeit!

Őszintén mesélt arról, hogy bánik otthon a kicsikkel.

Ördög Nóra a TV2 kamerái előtt mondta el, hogy milyen a családja élete mostanában. A sztárpár az elmúlt hónapokban gőzerővel dolgozott a balatoni kisboltjuk megnyitásán, emellett Nóri tévés forgatásokon is aktívan részt vett.

A riporter kérdésére, hogy hogyan élik meg a gyerekek netes népszerűségét, Nóri megfontolt választ adott.

„Én abban hiszek, hogy meg kell őket tanítani ezt helyesen kezelni. Attól, hogy őket ismerik, ők még pontosan ugyanolyan gyerekek, mint a többiek. A mi életünk nem átlagos és nem olyan, mint az összes többi gyereké, pusztán amiatt, mert az apukájuk és az anyukájuk ismertek. Próbálunk ebben is egészségesen egyensúlyozni, megértetni velük, megtanítani nekik, hogy ez mit jelent” – magyarázta a műsorvezető, aki komoly figyelmet fordít Mici és Venci tudatos nevelésére.

A gyerekek egyelőre élvezik a szereplést és az internetes jelenlétet, de ha egyszer megunnák, akkor Nóriék megértőek lennének velük. Mici épp az ellenkezőjét gondolja jelenleg, azért könyörög otthon, hogy saját Youtube-csatornája lehessen.

Forrás: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/ordog-nora-tudatosan-neveli-a-gyerekeit/ytc3617?utm_source=hirstart&utm_medium=hirstart&utm_campaign=hirstart .

Képek forrása: https://www.life.hu/egeszseg/20190814-azsia-expressz-2-ordog-nori-gyerekei-lebetegedtek-a-forgatas-alatt.html. http://www.borsonline.hu/celeb/adakozasra-neveli-gyerekeit-ordog-nora/144185.

Nézd meg ezt is!

Három egyszerű praktika, hogy profin mozogj a konyhában!

A hétköznapokban egyre kevesebb idő marad az alapvető konyhai munkákra, nemhogy a kísérletezésre. A sütés-főzés …