Főoldal / Ápoltság / TÖLTŐDJ FEL! IRÁNY A WELLNESS! – Ezeket ne felejtsd otthon!
Young couple is having a back massage at the spa centre. [url=http://www.istockphoto.com/search/lightbox/9786786][img]http://dl.dropbox.com/u/40117171/couples.jpg[/img][/url]

TÖLTŐDJ FEL! IRÁNY A WELLNESS! – Ezeket ne felejtsd otthon!

Ha egy kis feltöltődésre vágysz és kieresztenéd a fáradt gőzt, akkor látogass el egy fürdőbe és tarts wellness napot a szaunák és jacuzzik világában. Vigyázz, mielőtt rögtön elrohannál lazító napot tartani, előbb gondold végig, mi mindenre lehet szükséged egy ilyen fürdőzés alkalmával.

A papucs és a törölköző mindenkinek egyértelmű kellék, de készüljünk fel még néhány eshetőségre.

Fontos például, hogy mielőtt a gőz felé vennéd az irányt, ne felejtsd el eltávolítani a sminkedet. Ha fent felejted a make-upot, akkor azzal nagyon sokat árthatsz a bőrödnek. A legpraktikusabb, ha ilyenkor bedobsz a táskádba egy nedves sminklemosó törlőkendőt. Ezekből a kendőkből széles választékot nyújtanak a boltok polcai, de ha érzékeny a bőröd, akkor próbáld ki a Fresh’n Soft márkájú kendőt, mert rendkívül kíméletes és gyengéden távolítja el a sminket. Kis helyet foglal, praktikus a csomagolása, és pillanatok alatt megszabadulhatsz a sminkedtől!

A fürdőkben a csendes relaxálást és a kellemes időtöltést megzavarhatja, ha nem megfelelő a minket körülvevő higiénia. Kivédheted ezt a problémát, ha van a táskádban kézfertőtlenítő kendő. Ez egy nagyon hasznos kellék az ilyen helyeken, hiszen egy-egy ilyen fürdőt rengetegen használnak, így gyakran még a mosdók sem nyújtanak megfelelő higiéniát. A Bradolife fertőtlenítő kendő villámgyorsan segít megszabadulni a kezeden hemzsegő baciktól és nem kell a mások által összetapicskolt csaphoz nyúlnod.

intim

Ha mindenre fel akarsz készülni, akkor ajánlatos még egy intim törlőkendőt is magaddal vinned, hiszen ezeken a helyeken a legkönnyebb összeszedni a különféle a fertőzéseket. Ezek a nedves törlők nagyon hasznos termékek és célszerű, hogy mindig nálad legyenek. Ha eddig nem használtál ilyen készítményeket, akkor ajánlatos kipróbálnod, mert hamar rá fogsz jönni, hogy mennyire praktikus és rengeteg helyzetben jól jön, ha ott lapul a táskádban.

Ha biztonságban érzed magadat és az egészségedet, akkor sokkal inkább el tudsz lazulni és önfeledten élvezheted a wellness nyújtotta kényeztető pillanatokat.

Vigyázz magadra, vidd magaddal a higiéniát, és most irány fürdőzni!

Nézd meg ezt is!

Különbségek a hagyományos és a fertőtlenítő folyékony szappanok között

Az egészség és higiénia fontosságának felismerése egyre növekszik a világban, különösen a közegészségügyi veszélyekre való …