Főoldal / Házi Praktikák ! / 7 tojásdekorációs ötlet húsvétra

7 tojásdekorációs ötlet húsvétra

Nincs húsvét tojásdekoráció nélkül! Ez a kreatív tradíció szórakozást és kikapcsolódást nyújt, bármilyen korosztály számára, összehozza a családot, és jó elfoglaltságnak bizonyul az ilyen esetben is, amikor be vagyunk zárva a lakásba. A tojásdekorációnak rengeteg formája van, amire eddig talán nem is gondoltál! Most bemutatunk párat a kevésbé hagyományosak közül!

Extra tipp: Használj műanyag tojásokat a dekorációhoz, így jövőre is előveheted őket!

Papírdekor

A papírból készített dekoráció előnye, hogy egyszerű, lehetőséget ad, hogy szabadjára engedd a fantáziádat, és még a takarítást is megspórolhatod a festékek után!

Csillámló tojások

Ezekhez a szemet kápráztató tojásokhoz nem kell mást tenned, csak óvatosan felvinni egy vékony réteg ragasztót a tojásra, majd csillámporba forgatni, és hagyni megszáradni.

Zsinóros tojás

Igazán különlegeset alkothatsz ezekkel a texturált zsinóros tojásokkal. Az elkészítésnél arra figyelj, hogy kisebb részletekben, fokozatosan haladj a ragasztással, majd a zsinór feltekerésével, amíg teljesen be nem borítod a tojás felületét.

Életre kelt tojások

Ehhez a szuper kreatív ötlethez csak aluminiumhuzalra és egy ragasztópisztolyra van szükséged.

Természet ihlette tojások

Hozd közelebb a természetet ezekkel a zöld levelek és vadvirágok ihlette, gyönyörű tojásokkal!

Kreatív tojásdekoráció körömlakkal

Szeretnéd Te is ilyen gyönyörű, kreatív dekorációval feldobni a húsvéti díszletet? Csak annyit kell tenned, hogy bedobod a tojásokat egy tál vízbe, amibe egy kis “örvényt” képzel a tetszőleges színű körömlakkokból.

Ombre tojások

Ez a dekoráció szuper látványos, mégis az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás. Csak egy kis festékszóróra van hozzá szükség, és a kisebb gyerekeknek is sikerélményt nyújt az elkészítése.

Te melyiket próbálod ki idén?

Inspiráció forrás: Woman’sDay

Nézd meg ezt is!

Nyári könnyű saláták – villámrecept

Nemcsak a strandszezonra való felkészülésben segítenek a saláták nyáron, de a nagy melegben még jobban …