Főoldal / Csináld magad / Filléres ötletek Valentin-napra!

Filléres ötletek Valentin-napra!

A szerelmesek napjáról szól szinte az egész február, mindenhonnan csak azt halljuk mit vegyünk szívünk választottjának Valentin napra. Ha még nem heverte ki a pénztárcád a karácsonyi költekezést, vagy csak egyszerűen nem szeretnéd nagyobb költségekbe verni magad, mutatunk pár nagyon egyszerű és szinte filléres ötletet arra, hogy mivel lepd meg párod február 14-én!

Abban valószínűleg egyetértünk, hogy a férfiszívhez a gyomrán át vezet az út! Vagyis a legegyszerűbb megoldás Valentin napra szabott finomságokkal várni a ház urát a szerelmesek ünnepén.

A pizzát mindenki szeretni, ennek a mini szívecske alakú változatnak egy férfi sem fog tudni ellenállni!

1_pizza

Ha édesszájú a párod, készítsd el kedvenc pitéjét, a tetejére pedig a mézeskalács kiszúró szett szívecskéjét használhatod, hogy teleszórd a sütit szíved minden szeretetével.

pite

Egészségtudatos megoldásunk is van a fitt férfi számára. Szerencsére már lehet epret kapni a boltokban, és ha 80-90%-os ét csokival öntöd nyakon a fogpiszkával összetűzött gyümölcsszeleteket, garantáltan egészséges, könnyű és isteni finom szívdesszerttel lepheted meg párodat!

3_eper

De persze nemcsak étellel varázsolhatod el szíved választottját

Ha már régóta vagytok együtt, melegítsétek fel a kapcsolatotokat a romantikus, vicces, kedves közös emlékeitekkel! Ebben segít ez a szintén nullaforintos megoldás. Írd le a kedvenc emlékeidet kis cetlikre és olvasgassátok együtt vacsora után. Teheted fa vagy zsebkendős dobozba, befőttes üvegbe amire további üzeneteket írhatsz.

4_memories

Készíts cuki kuponokat, ez akkor is jó megoldás ha még friss a kapcsolatotok!  Ehhez tényleg csak egy nyomtató szükséges és egy kis kreativitás. Itt van pár tipp, hogy mit írj a kártyákra: gyertyafényes vacsi, hátmasszázs, mozizás…. a többit a fantáziádra és vérmérsékletetekre bízzuk.

5_kuponok

Ha tökéletesen elfelejtetted a szerelmesek napját, instant megoldás lehet a fotónyomtatás is. Pár száz forintból, bármelyik plázában ki tudod nyomtatni a kedvenc közös fotóitokat, és hogy feldobd, helyezd extra keretbe!

6_fotók

Díszítsd fel a hálószobát, amit ennél egyszerűbben nem is lehetne megoldani. Néhány gyertyával igazán romantikus hangulatot varázsolhatsz! (Arra azért figyelj, hogy a papírfüzér és a gyertyák ne találkozzanak, ne így forrósítsd fel a hangulatot 🙂

7_szivecskefüzér

Emlékeztesd időben!

Habár tudjuk, hogy ez szinte képtelenség, mégis adunk egy ötletet arra az esetre is, ha szívünk választottja hajlamos elfelejteni, a szerelmesek napját. Még van pár napod, hogy elkészítsd! Hajrá! 😉

8_emlékeztető

Nézd meg ezt is!

Baktériumok milliói a kezeken?

A kezeinken sokkal több baktérium és szennyeződés telepszik meg, mint ahogyan azt mi gondolnánk. Akár …