Főoldal / Programok / Hol nyaralnak a sztárok?

Hol nyaralnak a sztárok?

Ha itt a nyár, akkor a sztárok is útra kelnek. A választék bőséges, legyen szó akár hazai tájakról, tengerpartokról, búvárkodásról vagy bármilyen más extrém pihenésről, számukra nem elérhetetlen álom egyik helyszín sem.

Mindenki másra esküszik. Lagzi Lajcsiék kizárólag Magyarországon, a saját birtokukon kívül a Balatonon vagy a Velencei-tónál időznek szívesen, mivel feleslegesnek időpazarlásnak tartják, hogy külföldre utazzanak, mert itthon is megtalálják a nyugalmat, a tökéletes pihenést. A nyarakat legtöbbször valamelyik vízparton szeretik eltölteni, gyakran mennek biciklitúrákra, a kedvenc vízi sportjuk pedig a vitorlázás.

Akár a parton, akár a vízen töltik az idejüket soha nem feledkeznek meg a naptej használatától, hiszen nem árt az óvatosság, még ha árnyékban is vagyunk, a naptej segítségével nem csak a bőrünket óvjuk, hanem könnyebben is barnulunk.

Bódi Sylvi soha nem tud nyugton maradni, a nyaralást is csak aktív kikapcsolódással tudja elképzelni. Szörfözik, evez, vízisíel. Tavaly is a barátnőjével egy szinte lakatlan szigeten nyaraltak. Itt sem napozással töltötték az időt, élvezték a folyamatos mozgást, mert úgy véli, ez tartja fitten, és tölti fel energiával. Sylvi is a magas faktor számú napvédő krémekre esküszik, mert tudja, hogy a napsugaraknak jótékony hatásuk mellett számos káros hatásuk is van. Ezért ezt ő sem bízza a véletlenre.

A külföldi sztárok leginkább kedvelt üdülőhelyszíne a Földközi-tenger elfelejtett gyöngyszemei. Csodálatos türkizkék tenger, apró öblök, nyugalom és a teljes kikapcsolódás hozza őket ide. A nyüzsgő nagy városok helyett, mint Cannes, Ibiza inkább az eldugottabb öblöket és kis városokat keresik fel a sztárok, ahol háborítatlan természet, selymes homokos tengerpartok, csend és rengeteg napfény várja őket. Az aktív pihenés mellett sok sztár imád napozni, de ők is tudják a legfontosabb szabályt, soha ne hagyd otthon a naptejet, ami a lehető legmagasabb faktorszámú legyen. Sajnos a vékonyodó ózonpajzs miatt főleg a vízpartokon vagyunk kitéve az erős UV sugárzásnak.

Nézd meg ezt is!

Ha ezeket nem találod meg a nyaralós bőröndödben, tutira idegrohamot kapsz!

Egy nyaralás megszervezése rengeteg időt, energiát és utána járást igényel. Sokszor külön listát írunk arról, …