Főoldal / Teszt / Az 5 legjobb gyerekbarát strand

Az 5 legjobb gyerekbarát strand

 

Nyár, 35 fok és gyerekek. Természetesen ilyenkor a legjobb családi program, ha keresünk egy vízpartot és a napsütést kihasználva jól érezzük magunkat a szabadban. Sajnos a tengerparti nyaralást nem mindenki engedheti meg magának és sokan még a Balatonhoz sem jutnak el, így nem marad más választás, mint felkeresni a legközelebb eső uszodát.

Lássuk melyek azok, amik a legjobb hírnévnek örvendenek Budapesten.

1. Dagály termál- és strandfürdő
A 13.kerületben található strand 10 medencéje között találunk gyermekmedencét, hullámmedencét és élménymedencét, melyek min gondoskodnak a vidám hangulatról. Ha esetleg ez sem lenne elég arra, hogy jól érezzék magukat a gyerekek, akkor még egy játszótér is rendelkezésre áll.

dagály

2. Pünkösdfürdői standfürdő
A terebélyes fákkal borított strand hatalmas területen nyújt felüdülést az idelátogatóknak. Az élménymedence mellett a csúszdás gyermekmedence is vidám pillanatokat okoz majd a kicsiknek. Játszótér szintén rendelkezésre áll.

pünkösdf

3. Paskál strandfürdő
Budapest legfiatalabb standfürdője nem rendelkezik nagy alapterülettel, de rendezett és kellemes hangulata a családok számára is megfelelő környezetet biztosít egy mosolygós délután eltöltéséhez. Kisgyermekeseknek kifejezetten ajánlott, mert nagyobb védelmet nyújt a nap ellen a gyermekmedence fölött kifeszített árnyékoló.

pascal

4. Csillaghegyi strandfürdő
Budapest egyik legidősebb és legszebb, fákkal körülölelt standja, mely sok árnyékot adva védi a gyermekeket a napégéstől. A pancsoló medence pedig még az egész kicsiknek is szórakoztató fürdőzést biztosít.

csillaghegy

5. Római strandfürdő
Ha strandolás közben a történelemből is szeretnénk egy kis darabot megismerni, akkor az átalakítás során előkerült római kori leletek érdekesek lehetnek a tudásra szomjas gyerekek számára. A csúszdás medence, a sodró folyosó és az élménymedence a játszótérrel együtt szerez boldog pillanatokat a kicsiknek.

 római

A fent említett strandok mind-mind gyerekbarát, családbarát fürdőzést garantálnak, ahol a 3 év alatti gyermekek belépése díjtalan.

Nézd meg ezt is!

Őszibarack mousse torta

Őszibarackos mousse torta

Szeretnél valami különlegeset alkotni a konyhában, ami nem csak ízletes, de látványos is? Az őszibarack …