Főoldal / Csináld magad / Különleges meglepetések a Mikulástól! Így csináld!

Különleges meglepetések a Mikulástól! Így csináld!

Gyerekkorunkban, december 5-én este kifényesítettük a cipőnket, csizmánkat és kitettük az ablakba, hogy másnap reggelre, az éj leple alatt érkező Mikulás megpakolja nekünk apró meglepetésekkel, finomságokkal.

Van pár ötletünk, hogy idén a te Mikulásod mivel lephetné meg a szeretteidet!

Változtass a csomagoláson:

Kipróbálhatod, hogy cipő helyett ezúttal pohárba teszed a meglepetéseket. Áruházak party kellék részlegén be tudsz szerezni különféle műanyag poharakat. Vannak olyan szívószálas változatok, amiknek a teteje zárható. Ha felnőttnek készíted a meglepit, vehetsz műanyag pezsgőspoharat is. Pakold tele csokival, bonbonnal, apró gyümölcsökkel. Ha van teteje, tedd rá és rakj rá egy kis Mikulás sapkát. Kösd át masnival. A poharas Mikuláscsomag nagyon jól mutat és felfrissítheted vele a korábbi szokásokat.

111

Rugaszkodj el a hagyományos ajándékoktól:

Akár gyereknek, akár felnőttnek készül, ötletes meglepetés a rágógumi nyaklánc. Színes szalag és színes rágók szükségesek az elkészítéséhez. A rágó gömbök közé mindig köss egy laza csomót. Ez egyrészt díszíti a nyakláncot, másrészt elkülöníti a rágókat, amik így nem tudnak összeragadni. A rágógumikat fűzd külön szalagdarabra, és egy másikhoz két oldalról csomózd oda. Igazán vidám ajándék.

Készítsd el te magad:

Kedves és finom édességgel szeretnéd megajándékozni a családot? Akkor készíts rénszarvasos csokis muffint. A rénszarvas arcának alapját egy csokis vajkrém adja. Az arc többi részletének megformázására tegyél rá egy korong alakú piskóta tallért, 2db perecet agancsnak, 1 szem piros m&m’s-et orrnak és cukorkákat szemeknek. Az édes kiegészítők helyett más alapanyagot is használhatsz, ez már csak a kreativitásodon múlik.

112

Akár házhoz is jöhet a Mikulás:

Manapság már semmi sem lehetetlen. Megrendelheted, hogy a Mikulás házhoz jöjjön és személyesen örvendeztesse meg a gyermekedet. Létezik ugyanis az úgynevezett Mikulás Szolgálat. Írásban vagy telefonon tudod felkeresni őket és egy rövid egyeztetés után személyre szabott műsort készítenek az apróságnak. Ezzel egy igazán különleges élményt ajándékozhatsz a gyerkőcödnek.

113

Nézd meg ezt is!

Valentin napi ajándék

4+1 egyedi Valentin-napi randiötlet

Ahogy közeleg a Valentin-nap, mindannyian keresünk valami új és kreatív módot arra, hogy kifejezzük szeretetünket …