Főoldal / Házi Praktikák ! / Így dobhatod fel a mirelitpizzát!

Így dobhatod fel a mirelitpizzát!

Nem egyszerű mindig valami újjal és finommal meglepni a családot, amikor sokszor minden perc számít, ha el akarod végezni az összes teendődet a munkából hazaesve. Nem csoda, ha egyre gyakrabban nyúlunk az olyan könnyített vacsora opciókhoz, mint a félkész, mirelit megoldások. Azonban ezeknek az ételeknek az ízvilágán általában van mit kifogásolni. Ezért most elárulunk neked néhány tippet, amikkel feldobhatod, és tartalmas vacsorává varázsolhatod az egyszerű mirelitpizzát.

Fűszerezd ízlés szerint!

Ne feledd, a pizzának az eredeti olasz ízvilág áll a legjobban, ne hagyd ki a tipikus olasz zöldfűszereket, mint az oregánó, bazsalikom, kakukkfű, majoranna. Akár friss bazsalikommal, ruccolával vagy bébispenóttal is megszórhatod, ezeket a friss hozzávalókat viszont csakis a sütés legvégén tedd rá.

Turbózd fel!

Ha gyakran vásárolsz mirelitpizzát, akkor biztosan nem újdonság számodra, hogy ezeken a félkész ételeken nagyon kevés a sajt és az egyéb feltét. Pótold ezeket bátran utólag! Pakolj rá még egy kis felvágottat, zöldségeket kedved szerint. Ha a pizzád már majdnem kész, szórd meg jól az extra reszelt sajttal és tedd vissza a sütőbe még 5-10 percig, amíg a sajt szépen megpirul a tetején.

Hozd ki a tésztából a maximumot!

Ha megkened a tésztát egy kis olivaolajjal, akkor sokkal ropogósabb lesz a végeredmény. Nyugodtan tegyél rá egy kis extra paradicsomszószt is!

Extra tipp:

Mielőtt tálalnád a pizzát, állítsd grillező funkcióra a sütődet, és tedd be pár percre, így friss hatása marad a tésztának.

Nézd meg ezt is!

Baktériumok milliói a kezeken?

A kezeinken sokkal több baktérium és szennyeződés telepszik meg, mint ahogyan azt mi gondolnánk. Akár …