Főoldal / Házi Praktikák ! / SZABADULJ MEG A SZAGOKTÓL – LEGYEN ILLATOS AZ OTTHONOD MINDEN PONTJA!

SZABADULJ MEG A SZAGOKTÓL – LEGYEN ILLATOS AZ OTTHONOD MINDEN PONTJA!

Még a legtisztább, legszebben berendezett otthonokban is előfordulnak néha kellemetlen szagok. A wc, fürdőszoba környéke minden háztartásban kényes pont, ha az illatokról van szó. Ha szeretnél megszabadulni a szagoktól, kövesd tippjeinket, és friss, illatos lesz a lakásod!

Illatozó dekoráció!

Ha még nem vagy kész elengedni a téli illatokat, akkor jó szolgálatot tehet egy igazi klasszikus: a szegfűszeges narancs! Egy natúr kosárban, vagy egy jópofa tányéron dekorációnak sem utolsó, az illata pedig igazán finom. Akár gyerekekkel is elkészítheted, és az sem baj, ha közben megesztek egy-két narancsot!

Frissen mosott függöny!

Nincs finomabb a frissen mosott függönyök illatánál! Mosd ki függönyeidet kedvenc öblítőddel és még nedvesen tedd őket vissza – ahogy rájuk süt a nap, száradás közben mesés illattal árasztják el a lakást.

Vidd ki a szemetet!

A háztartásokban található szemetes igazi bűztartály: képzeld csak el, mennyi minden „illatosodik” odabenn. Ha szeretnéd a lehető leghatékonyabban eltüntetni a szagokat, mindig zárható kukát válassz, inkább kisebb zsákokat használj, és vidd ki gyakrabban a szemetet!

A hűtő szagtalanítása!

A szemetes mellett gyakran a hűtők sem üde illatukkal kápráztatnak el bennünket: ha nem akarod, hogy kolbászillatú tej vagy sülthúsos banán fogadjon odabenn, szerezz be zárható műanyag dobozokat és üvegeket, és mindig mindent zárj be alaposan. Ha különösen biztos akarsz lenni a dolgodban, tegyél egy kis kinyitott zacskó szódabikarbónát a hűtő polcára – semlegesíti a szagokat!

Illatozó illemhely- LEHETSÉGES!

Van, ahol muszáj bevetni a nehézfegyverzetet: a wc illatosítását bízd a profikra! A General Fresh WC-tartály korongok fenyő, tenger és levendula illatban csobognak, használatuk mellett nincs szükség más illatosításra. Ha jobban szereted a rúd megoldást, abból is találsz General Fresh rúdas-kosaras verziót kedvező áron. Ha ez sem lenne elég, akkor próbáld ki a General Fresh folyékony wc-öblítőt, mely ugyancsak többféle illatban kapható és hatékonyan nyomja el a szagokat – találd meg a kedvenced, ami a leginkább illatossá varázsolja majd az illemhelyedet! A hatás nem fog elmaradni: viszlát szagok, helló minden öblítés után friss, kellemes illat!

Most már készen álltok: próbáljátok ki trükkjeinket és élvezzétek új illatos otthonotokat!

 

Nézd meg ezt is!

Az illatok befolyásolják hangulatunkat.

Tudd meg, hogy melyik illat hogyan hat a hangulatodra?

Az emberi érzékeknek hihetetlen hatása van a mindennapi életünkre. Az illatok különösen erős hatást gyakorolnak …