Főoldal / Gyereknevelés / 3 eset, ami papírtörlő vásárlásra késztet

3 eset, ami papírtörlő vásárlásra késztet

A papír kéztörlő alapfelszereltség a konyhában, mindig akkor jövünk rá, mennyi mindenre használjuk, amikor elfogyott és elfelejtettük pótolni. Egyenesen bosszantó, ha a koszos kezünket kénytelenek vagyunk konyharuhába vagy nedves törlőkendőbe törölni. Vagy gondoljunk azokra a helyzetekre, amikor kifolyik valami, ami foltot hagyna a konyharuhán, de mégis gyorsan fel kell törölni.

Milyen helyzetek adódnak az életben, amiket csak papírtörlővel oldhatunk meg? Mikor és hol érdemes magunknál tartani papírtörlőt?

Tarts a csomagtartóban is

Nemcsak hosszabb utazáskor veszed hasznát, hanem akkor is, ha – jobb esetben a párodnak – hirtelen kereket kell cserélnie, szerelnie kell. Akkor is segítség, ha tankoláskor kicsit koszos lett a kezed, mert az olajos szennyeződést nem tudod nedves törlőkendővel eltüntetni, csak szétkenni. Arról nem is beszélve, amikor a gyermeked össze-vissza maszatolna mindent. De ha van kéznél papírtörlő sok foltos esetet kiküszöbölhetsz.

Ha kisgyerekkel indultok valahova

Ha 2-6 éves kor közötti gyerkőcöd van, akkor két, három, de akár négy ív törlőkendőnek is hasznát veszed, bárhova is indulsz vele. Az etetésnél, játéknál mindig történik olyan dolog, amit jobb, ha nem nedves törlőkendővel próbálunk megoldani, hiszen egy kis farmerre kiömlött kakaót a kéztörlő felitat, amíg a nedves törlőkendő csak tovább maszatol.

Zöldség/gyümölcs pucolás

A gránátalma pucolás nyilván a legextrémebb helyzet, amitől a konyha tutira gyümölcslében fog úszni. De valljuk be, nem csak a pasik, néha mi is képesek vagyunk úgy gyümölcsöt vagy zöldséget hámozni, hogy később a konyhaszekrény fogantyúján és további fura helyeken találunk maradékot. Terítsd le a papír kéztörlőt, pucolj mindig azon, hiszen egy mozdulattal kidobhatod a hulladékot és közben a kezedet is beletörölheted.

Tárazz be sokrétegű papír kéztörlőt, hogy mindig ott legyen, amikor a legváratlanabb helyzetben szükséged lenne rá. Téged milyen helyzetben mentett meg a papír törlőkendő utoljára?

És még mire tudod használni?

Nézd meg ezt is!

Így kezeld a kellemetlen lábizzadást!

Míg télen a zárt, nehezen szellőző cipők, úgy nyáron a meleg idő és a nyitott …