Hozzávalók
Elkészítés
Először kezdjük a tésztával. A tojásokat, a cukorral együtt keverjük össze úgy, hogy jó habos legyen. Utána öntsük bele az olajat, majd mehet az összes többi hozzávaló(liszt, kakaó, só, sütőpor, szódabikarbóna, tej). Keverjük addig, amíg egy sima masszát kapunk, majd egy kb. 30×40 cm-es, sütőpapírral kibélelt tepsibe borítsd bele. Előmelegített sütőben 180 fokon, nagyjából 20 perc alatt megsül a tészta. Ha kész, vegyük ki és hagyjuk kihűlni. Ha már kihűlt, vágjuk ketté és kenjük meg a krémmel.
A krémhez a tejet, a búzadarát, a cukrot, a sót és a tojást keverjük el, majd lassú tűzön kezdjük el melegíteni. Állandó kevergetés közben, addig hagyjuk a tűzön, amíg sűrű krém nem lesz belőle. Mikor kész, húzzuk félre és adjuk hozzá a kókuszt és a vaníliás cukrot és keverjük el alaposan a krémünket. Hagyjuk, hogy teljesen kihűljön, ekkor már egy viszonylag kemény krém lesz előttünk, de ha hozzáadjuk a tejszín negyedét, akkor fellazul a krém, és könnyebben hozzá tudjuk dolgozni a vajat. A végén a tejszín többi részét is belekeverjük és így egy tökéletes krémet kapunk. A két tészta között szépen, egyenletesen kenjük el a krémet, majd pihentessük a hűtőben az egészet. Pár óra után szépen összeállnak az ízek és tökéletes lesz a süteményünk, amit tetszőlegesen vágjunk akkorára, amekkorára csak akarunk.