BradoLife 50ml kézfertőtlenítő gél (minden illat)

(3 vásárlói értékelés)

A megfelelő kéztisztítás nagyon fontos az egészségünk védelmében. Számtalan vírusos, fertőző betegséget kerülhetünk el azzal, ha tiszta a kezünk. Vannak azonban olyan élethelyzetek, amikor nincs lehetőségünk kezet mosni, vagy a szokásosnál „erősebb” kéztisztításra van szükségünk. Ilyenkor vannak segítségünkre a praktikus kézfertőtlenítő szerek. Amellett, hogy víz és szappan hiányában is tiszta kezet biztosítanak, kimutatták, hogy akik rendszeresen kézfertőtlenítő szert használnak, lényegesen ritkábban szenvedtek hasmenéstől, láztól, köhögéstől vagy megfázástól.

Víz nélkül használható kézfertőtlenítő gél. Nem csak a jól ismert baktériumokkal, de a gombákkal és vírusokkal szemben is védelmet nyújt. Az 50 ml-es pici méreténél fogva bárhol elfér, így mindenhol lehet az embernél fertőtlenítő. A praktikus és felhasználóbarát csomagolást kedvelik a vásárlók.

Sikerét többek között annak köszönheti, hogy nem ragad, hamar megszárad a kézen és nem szárítja ki a bőrt. Emellett kellemes illatú és négyféle illatvariációban is kapható.

Kategória:

BradoLife 50ml kézfertőtlenítő gél (minden illat) termékről 3 értékelés

  1. Egerszegiovà Iveta

    Bisztonságba érzem az egéségemet a fertőzésegtől és a bacilusoktol. Köszönöm hogy használhatók ijen megbízható terméket.

  2. Verőczei István

    Nagyon szuper főleg a gyerek hasznàlja sokat, munkahelyen, meg minden hol, elfér a táskában, vagy akár a zsebében, ha kell bármikor tudja használni, igy védve van a bacilusoktol, köszönöm szépen hogy ilyen megbízható és jók ezzek a termékek,

  3. Veres Tünde

    Nagyon szeretem, bármely helyzetben segítségemre van, a táskában kis helyen elfér, utazáskor, kiránduláskor, kórházban, orvosnál biztonságban vagyok vele.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé.

húsz + tizenegy =