Főoldal / Életmód / Ha ez a 8 állítás igaz rád, akkor nagy eséllyel pszichopata vagy! Mutatjuk a jellemző jegyeket!

Ha ez a 8 állítás igaz rád, akkor nagy eséllyel pszichopata vagy! Mutatjuk a jellemző jegyeket!

Rád mennyi igaz ezek közül?

  1. Hobbid a manipuláció

A pszichopaták lételeme, hogy a körülöttük élő embereket irányítsák, ugráltassák, így ugyanis elérik, hogy minden úgy történjen, ahogy ők akarják. Az ilyen emberek egyik legerősebb képessége mások manipulációja és befolyásolása.

  1. Az emberek neked csak tárgyak

A szakirodalom szerint, a pszichopaták azért tudják olyan könnyen manipulálni az embereket, mert számukra embertársaik csak tárgyak, bábuk, ezért azt tesznek velük, amit csak akarnak. Nem jelentenek semmit, nem kötődnek embertársaikhoz érzelmileg és egyáltalán nem törődnek velük.

  1. Érzelemmentesen játszol

Tulajdonképpen nincsenek érzelmeik, hidegek, kimértek, képtelenek szeretettel, megértéssel kapcsolódni bárkihez is. Az ő felfogásukban az érzelem nem része az életnek, az csak valami olyan dolog, amit néha el kell játszani, hogy általuk elérhessék a céljaikat.

  1. Igazán megnyerő a személyiséged

Érdekes, de a pszichopatákat általában rendkívül vonzó személyiségnek hiszik az emberek a felületes ismeretség alapján. Látszólag kedvesnek, segítőkésznek, elbűvölőek és nem könnyű észrevenni, hogy a megnyerő modor valójában egy számító, de legalábbis üres belsőt takar. Igazából, ez a mesterfokon űzött színészkedés is része a manipulációnak.

A következő 5 jellemzőért lapozz>>>

 

Nézd meg ezt is!

Papírtörlő VS konyharuha

Tételezzük fel, hogy van két csapat. Az egyik esküszik rá, hogy a papírtörlőknél még nem …