Főoldal / Házi Praktikák ! / Illatos wc – a 3 legpraktikusabb termék!

Illatos wc – a 3 legpraktikusabb termék!

Mindennapos kihívást jelent, hogy nemcsak tiszta, higiénikus, de mindig friss illatú is legyen otthon az illemhely. A nagytakarítás után még egy pár óráig érezni a tisztítószerek friss illatát, de ez hamar elillan. Most mutatunk neked három olyan praktikus terméket, amikkel megőrizheted a frissességet, sőt a wc takarítást is könnyebbé teheted velük.

Hosszan tartó tisztaság egyenesen a WC-tartályból

Próbáltad már a General Fresh Blue Force WC kockát? Csak be kell dobnod a wc-tartályba és utána magától gondoskodik a tisztaságról, minden nap. Speciális összetevői minden egyes öblítésnél kimossák a WC csészét, és elejét veszik a vízkövesedésnek. Öblítéskor bő habot képeznek, így higiénikus lesz a WC, még a nehezen elérhető helyeken is, és szuper illatot hagynak maguk után. Erdő, levendula és tenger illatok közül választhatsz. Ez a különleges kocka színesre festi a WC tartály vizét és a habot. Így azt is könnyen észreveszed, ha elfogyott. Mivel 2 db kocka van a csomagolásban, ezért hónapokig kitart a WC kocka frissítő hatása!

Így használd: Az illatos kockát nem a csészébe, hanem a tartályba kell helyezni, itt fejti ki hatását. A hagyományos wc-illatosítókkal szemben, ez a habzó kocka láthatatlan marad, és nem akadályozza a víz útját sem. A fóliát nem szükséges eltávolítani róla, mert az olyan anyagból készült, hogy feloldódik a vízben. Miután bedobtad a tartályba, ne felejts el kezet mosni!

Ne adj esélyt a kosznak

A Brado Club wc-olaj az egyik legpraktikusabb termék, amit az illemhely tisztán tartására használhatsz. Hiszen csak körbe kell fújnod vele belülről a csészét és egyből illatosít, tisztít és fertőtlenít. És nem azt a tipikus “wc illatot” árasztja, hanem valóban finom illatú, és nagyon jól elnyomja a szagokat. Megtapad a vizes felületeken és védőréteget képez ezeken, megakadályozva a kosz- vagy a vízkő lerakódást. A felületre fújva vékony filmréteget képez, rendszeres használatával tartós tisztaságot és frissességet biztosít. A kevesebb szennyeződés pedig ritkább wc pucolást eredményez!

Így használd: Permetezd be a WC kagyló belső felületeit egyenletesen a WC-olajjal, majd várj 20 percet a következő öblítésig. Az olaj vékony filmréteget képez, így meggátolja a szennyeződések újbóli lerakódását.

Gyors, hosszan tartó frissítő

Citrom, lótuszvirág, tavasz, zöld tea és a megannyi mesés illatú Arola mini spray-vel gyorsan frissítheted a környezetedet. Ráadásul bárhova felhelyezheted az öntapadós terméket, hogy könnyen elérhető legyen. Picurka termék, mégis kiadós mennyiségű illatot rajt magában. Villámgyorsan megszünteti a kellemetlen szagokat, és hosszan tartó hatása van. A különféle illatokat használhatod a lakás más-más pontján, sőt még az autódban is elfér ez a mini spray!

Így használd: A kisméretű, falra rögzíthető műanyag adagolóba helyezd bele a spray-t. Az adagoló illatfelhőt áraszt magából valahányszor megnyomod. Ha kifogyott, könnyedén után töltheted kedvenc illatod.

Legyen mindig illatos nálad is az illemhely, használd ezeket a praktikus, költséghatékony termékeket és oszd meg velünk tapasztalataidat!

Nézd meg ezt is!

Hamarosan lekerül a téli csizma

Most még a téli cipők és otthoni mamuszok védelmében rejtegetjük lábainkat, de gondolj bele, már …