Főoldal / Házi Praktikák ! / Tavaszi trükkök szekrénypakoláshoz

Tavaszi trükkök szekrénypakoláshoz

Menthetetlenül eljött az ideje a téli és nyári ruhák átválogatásának és átpakolásának. Apró, de hatékony megoldásokkal gondoskodhatsz arról, hogy a szekrényekbe és tárolókba kerülő ruhák tovább megőrizzék állapotukat.

Pucold ki a szekrényedet

Ha már kipakolod a gardróbokat, gondoskodjunk azok tisztaságáról is, töröld át nedves törlőkendővel a polcokat, ha szükséges porszívózz is a sarkokban, hiszen a ruhákból rengeteg por pereg ki idővel.

Csak okosan a kötött holmikkal

A kötött pulcsikat ne gyömöszöld fiókba, mert a szálak megtörnek és megcsúnyulnak. Inkább összehajtogatva tedd őket egy polcra. Mindig a legnagyobb méretű darab kerüljön alulra, és soha ne halmozz egymásra ötnél többet.

Figyelj a ruhák épségére

Egy-egy átválogatás során olyan régen látott kincsekre is rábukkanhatsz, amelyek újra divatosak, ezért is érdemes kíméletesen bánni velük. Tárolás során kevésbé amortizálódnak a holmik, ha közéjük selyempapírt teszel.

Esélyt se adj a molyoknak

A molyok ellen a legjobb védekezés, ha moly biztos műanyag tárolókba helyezed a kényesebb ruhadarabokat. A gardrób folyamatos friss illatát bízd az Arola levendulás szekrényillatosítóra.

Ez a kis korong alakú illatosító eszköz a levendulamezők illatát varázsolja a szekrényedbe, miközben távol tartja a molyokat. Bármilyen szekrényben alkalmazhatod. Valahányszor kinyitod a szekrényajtót, vagy kihúzod a fiókot, kellemes levendulaillat lengi be a szobát.

Így használd: A csomagolás eltávolítását követően ragaszd a korongot az illatosítani kívánt szekrény vagy fiók oldalára, lehetőleg a felület közepére, hogy egyenletes illatot biztosítson.

A termék megtalálható a következő üzletekben:

Goods Market boltok, Tilla üzletek

Nézd meg ezt is!

5 gyümölcs, amit eddig zöldségnek hittél

A zöldséges pulton válogatva vitaminforrás után nézelődve bizony számos gyümölccsel találkozunk. Persze az egészséges táplálkozás …